HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2019 #1 Bugün laptobum için driver kontrolü yaparken yeni BIOS sürümü çıktığını gördüm. Güncellemeli miyim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Ocak 2019 #2 Evet ancak elle güncelleyin.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2019 #3 Akif dedi: Evet ancak elle güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Elle güncelleme yaparken bir yanlış yaparım diye korkuyorum. Bir önceki sürüme güncellerken direkt setup kurulumuyla yaptım.
Akif dedi: Evet ancak elle güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Elle güncelleme yaparken bir yanlış yaparım diye korkuyorum. Bir önceki sürüme güncellerken direkt setup kurulumuyla yaptım.
carpexx Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 295 Çözümler 2 22 Ocak 2019 #4 Tabikide Güncellenmesi Lazım Aksi Takdirde Birçok Sorun Getirebilir
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Ocak 2019 #5 HeNiX dedi: Elle güncelleme yaparken bir yanlış yaparım diye korkuyorum. Bir önceki sürüme güncellerken direkt setup kurulumuyla yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyerek adım adım yapabilirsin. Zor bir işlem değil.
HeNiX dedi: Elle güncelleme yaparken bir yanlış yaparım diye korkuyorum. Bir önceki sürüme güncellerken direkt setup kurulumuyla yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyerek adım adım yapabilirsin. Zor bir işlem değil.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2019 #6 Sistemin düzgün açılmaması diye bir sorunu düzeltmişler ama bende böyle bir sıkıntı yok. Son düzenleme: 22 Ocak 2019