BIOS güncellenmesi için para öder miyim?

A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Şikayetvar.com'da şikayetlere bakarken şöyle bir şikayet gördüm:

Ben de bu hafta bilgisayarı servise yollayıp BIOS güncellemesini vs. yaptıracaktım. BİOS güncellemesinden ücret alıyorlar mı?

Yine bir Casperzede... Abi Ultrabook alacaksın, gidip Casper alıyorsun. Mağazaya girerken beynini kapıda mı bıraktın diye sormazlar mı adama... BIOS güncellemesi garanti kapsamında ücretsiz olması gerekir. Haklarını oku ve öğren.

Şikayetvar.com'da şikayetlere bakarken şöyle bir şikayet gördüm:

Ben de bu hafta bilgisayarı servise yollayıp BIOS güncellemesini vs. yaptıracaktım. BİOS güncellemesinden ücret alıyorlar mı?
Biosun yenilenmesi ile bios güncellemesi farklı bişey.Bios chip'i yenilenmiş yani donanımsal bir değişim olmuş haliyle garanti kapsamı içinde değilse alırlar ücret Ve kullanıcı hatası tespitinde de alırlar.

Ultrabook zaten pahalı sen birde o paraya Casper alıyorsun bildiğin çöpe atıyorsun parayı.

Gerçekten çok rahatladım teşekkürler. Yarın sınavım olmasa götürüp verecektim ama olmadı.

Teklifiniz için teşekkürler ama uğraşmanıza gerek yok. Çarşamba yada Perşembe günü PC'yi yolladığım zaman tüm eksikleri servise yıkıcam. Fan temizliği, driverlar vs. Yinede teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…