Follrex Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 BIOS'da bir çok ayar değişikliği yaptığım için güncellerken ayarlarım kaybolmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? USB belleğe vs. kaydetmek gibi.
BIOS'da bir çok ayar değişikliği yaptığım için güncellerken ayarlarım kaybolmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? USB belleğe vs. kaydetmek gibi.
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Ekim 2021 #2 Follrex dedi: BIOS'da bir çok ayar değişikliği yaptığım için güncellerken ayarlarım kaybolmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? USB belleğe vs. kaydetmek gibi. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelleme sırasında size biosu yedekleme seçeneği sunacak! Yedeğe geri dönebilirsin. (Ekran görüntülerini al. Güncelleme sonrası sıfırlanırsa tekrar hızlıca ayarlarsın)
Follrex dedi: BIOS'da bir çok ayar değişikliği yaptığım için güncellerken ayarlarım kaybolmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? USB belleğe vs. kaydetmek gibi. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelleme sırasında size biosu yedekleme seçeneği sunacak! Yedeğe geri dönebilirsin. (Ekran görüntülerini al. Güncelleme sonrası sıfırlanırsa tekrar hızlıca ayarlarsın)