BIOS güncellerken flash bellekte başka dosya olması

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. BIOS sürümümü güncellemek istiyorum. Windows kurmak için kenarda hazır bir belleğim var. İçindeki dosyayı silmeden BIOS sürümünü güncellemek için indireceğim dosyayı atsam bir sorun olur mu? Birde Gigabyte anakartlarda rev. 1 ve 2 modelleri oluyor. Benim anakartımın rev. 1 mi 2 mi olduğunu nasıl anlarım?

Msi anakart güncellemesinde fark etmiyor başka dosya olup olmaması ama gigabyte için kesin bir bilgim yok. Dosyaları yedekle pcne boşalt usb belleği öyle yükselt BIOS tavsiyem bu.

Ben içi dolu HDD'ye atıp oradan yapıyorum güncellemeleri, daha sorun yaşamadım(Asus anakart kullanıyorum).

Bios' un uefi destekli mi?
değil ise

resimde 1 ile işaretlenen yerde (FS0) flaş belleğiniz seçili olur muhtemelen,o seçili iken yanda flaş belleğinin içindeki dosyalar gözükür. o dosyalar arasından güncelleme dosyasını seçmeniz yeterli, FS0 da gözükmüyor ise alttaki FS1 FS2 kısımlarına bakın.
Benim önerim boş olsun, sağlam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…