BIOS güncellerken işletim sistemi seçeneği

halil yurtsever

Decapat
Merhaba. BIOS güncelleyeceğim. Siteden güncel BIOS seçerken iki seçenek sunuyor.

Not: Bu sürüm Varsayılan olarak Windows 8 yüklü olarak gelen modellere uygundur: 1

Windows 8 olarak gelmediyse bu sürümü yükleyin: 2

Ben hiç Windows 8 kullanmadım. 6 yıl kadar Windows 7 Home Basic kullandıktan sonra 1 ay önce Windows 10 PRO ile yükselttim. İndireceğim en yeni BIOS 2014 yılında çıkmış. Hangi seçenekteki BIOS'u indirmeliyim?

Merhaba. BIOS güncelleyeceğim. Siteden güncel BIOS seçerken iki seçenek sunuyor.

Not: Bu sürüm Varsayılan olarak Windows 8 yüklü olarak gelen modellere uygundur: 1

Windows 8 olarak gelmediyse bu sürümü yükleyin: 2

Ben hiç Windows 8 kullanmadım. 6 yıl kadar Windows 7 Home Basic kullandıktan sonra 1 ay önce Windows 10 PRO ile yükselttim. İndireceğim en yeni BIOS 2014 yılında çıkmış. Hangi seçenekteki BIOS'u indirmeliyim?
En yeni BIOS'u yükle hocam.

Mesela Lenovo G580'de Windows 7 ve Windows 8 ile gelen var. 7 ile gelende UEFI ama açılırken Windows logosu çıkıyor. 8 ile gelende ise yine UEFI ama Lenovo logosu çıkıyor. Buna dikkat etmenizde fayda var. Hangisi uygun ise onu yükleyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı