Yabancı sitelerde gördüm Recep abi. Abi ne olur bir yardımcı ol. Günlerdir sana ulaşmaya çalışıyorum. Benim MSI A88XM-E35 V2 anakart var. MSI Live Update 6 programıyla BIOS güncellerken 5dk siyah ekran verdi, bende reset attım. Şimdi ekrana görüntü gelmiyor. Ne deneydiysem kurtaramadım BIOS'u. Siz rehberinizde bu gibi durumlarda servise gitmeden düzeltilebileceğini söylediniz. Lütfen bir yardımcı olun. Teşekkürler.
O kurtarma yöntemlerinin bugüne kadar işe yaradığını görmedim. Ancak anakartta USB BIOS Flasback gibi bir özellik varsa kurtarma yapılabiliyor. Servise gönderin, ücretsiz BIOS atılıp geri gönderilir.
O kurtarma yöntemlerinin bugüne kadar işe yaradığını görmedim. Ancak anakartta USB BIOS Flasback gibi bir özellik varsa kurtarma yapılabiliyor. Servise gönderin, ücretsiz BIOS atılıp geri gönderilir.
Vaktinizi almak istemiyorum ama USB BIOS Flasback özelliği olup olmadığını nereden bakıyoruz. Birde anakart'ın özellikler bölümünde "Yükseltme sırasında ortaya çıkabilecek hatalarda tamir ihtiyacını ortadan kaldırır." bu ibare var. Demiş oluğunuz özelliğe mi vurgu yapılıyor acaba?