E Eray_shnx Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar ben BIOS güncellerken PC'yi kapattım ve açamıyorum bana yardım edebilir misiniz? Bilginiz varsa söyler misiniz? Anakart ise MSI H410M A Pro / ekran kartı RX 550 2 GB.
Merhaba arkadaşlar ben BIOS güncellerken PC'yi kapattım ve açamıyorum bana yardım edebilir misiniz? Bilginiz varsa söyler misiniz? Anakart ise MSI H410M A Pro / ekran kartı RX 550 2 GB.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Ekim 2023 #2 Yapabilecegin bir sey yok maalesef ServisPoint'e yollaman gerek. Anakartta Flashback olsa kurtarabilirdin ama o da yok. Artı 0 Eksi
Yapabilecegin bir sey yok maalesef ServisPoint'e yollaman gerek. Anakartta Flashback olsa kurtarabilirdin ama o da yok.
Q QwelorD Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 267 15 Ekim 2023 #3 Neden kapattığını sorabilir miyim? Artı 0 Eksi
KS KS E Eray_shnx Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Yapabilecegin bir sey yok maalesef ServisPoint'e yollaman gerek. Anakartta Flashback olsa kurtarabilirdin ama o da yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Yapabilecegin bir sey yok maalesef ServisPoint'e yollaman gerek. Anakartta Flashback olsa kurtarabilirdin ama o da yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #5 Dual BIOS varsa belki kurtarabilirsin yoksa yetkili bir teknik servise gönder anakartını. Artı 0 Eksi
KS KS E Eray_shnx Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 Kokona Shiki dedi: Yapabilecegin bir şey yok maalesef ServisPoint'e yollaman gerek. Anakartta Flashback olsa kurtarabilirdin ama o da yok. Genişletmek için tıkla... Anakartı flashback yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Yapabilecegin bir şey yok maalesef ServisPoint'e yollaman gerek. Anakartta Flashback olsa kurtarabilirdin ama o da yok. Genişletmek için tıkla... Anakartı flashback yapabilir miyim?
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 Teknik bilgin varsa SPI programlayıcılar ile tekrardan yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS E Eray_shnx Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #8 Jennifer dedi: Teknik bilgin varsa SPI programlayıcılar ile tekrardan yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Usb ile yapılabiliyormu Artı 0 Eksi
Jennifer dedi: Teknik bilgin varsa SPI programlayıcılar ile tekrardan yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Usb ile yapılabiliyormu
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 15 Ekim 2023 #9 Geçmiş olsun bi' soğuk su iç. Kartı ServisPoint'e yolla. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Ekim 2023 #10 Eray_shnx dedi: Anakartı Flashback yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi bu ozellik yok anakartinda, olsaydi yapabilirdin. Artı 0 Eksi
Eray_shnx dedi: Anakartı Flashback yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi bu ozellik yok anakartinda, olsaydi yapabilirdin.