BIOS güncellerken "reading failed" hatası

Microsawyer

Hectopat
Yer
İstanbul
Kullandığım anakart ASUS P8H61-M lx modeliç son güncellemeyi yaparken USB'yi FAT32'ye ayarladım BIOS'tan seçtim ve yükledi bilgisayarıma. Reset attıktan sonra kurulumu yapmak için F1 tuşuna bastım ve karşıma "reading failed" hatası çıkıyor ve gitmiyor.Usb yi görüyor ama içindekini görmüyor artık tekrar biosu usb ye yükleyip deneyeceğim. İşin kötü yanı korkmaya başladım yardımcı olabilecek varsa çok rahatlarım

Son düzenleme:

BIOS USB ile güncelleniyor muydu ki ben Windows 10nun içinden güncellemiştim
BIOS güncellemesi yaparken hata varsa anakart çöp olabilir umarım BIOS'ta BIOS back flash açık kalmıştır.

BIOS USB ile güncelleniyor muydu ki ben Windows 10nun içinden güncellemiştim
BIOS güncellemesi yaparken hata varsa anakart çöp olabilir umarım BIOS'ta BIOS back flash açık kalmıştır.
Elektrik kesintisi durumunda yaşanıyor bildiğim kadarıyla fakat çöp olacağını sanmıyorum okuma hatası veriyor.

Elektrik kesintisi durumunda yaşanıyor bildiğim kadarıyla fakat çöp olacağını sanmıyorum okuma hatası veriyor.

Elektrik kesintisi durumunda yaşanıyor bildiğim kadarıyla hala.

Tamam da USB'ye hatalı dosya yazılmışsa ya da USB hasarlıysa?

USB'yi FAT32 çevirmeden biçimlendirdim ve BIOS güncelleme dosyasını ben ASUS'un kendi sistesinden yükledim mümkün mü?

Veriyi yanlış yazmayla resmi siteden indirmenin uzaktan yakından alakası yok ama başka nedenlerde olabilir ben bildiğimi söyledim.

Çözdüm, sanırım USB de ki ROM dosyasını görmüyordu silip tekrar yükledim PC'yi resetledim. Kurulumu yaptı ve düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…