FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 2 Ocak 2022 #1 Laptop'umun BIOS'unu güncellemek istiyorum fakat şarj yetersiz diyor ama ben bataryasız kullanıyorum nasıl çözebilirim?
Laptop'umun BIOS'unu güncellemek istiyorum fakat şarj yetersiz diyor ama ben bataryasız kullanıyorum nasıl çözebilirim?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Ocak 2022 #2 FRAGX dedi: Laptop'umun BIOS'unu güncellemek istiyorum fakat şarj yetersiz diyor ama ben bataryasız kullanıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi marka? Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Laptop'umun BIOS'unu güncellemek istiyorum fakat şarj yetersiz diyor ama ben bataryasız kullanıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi marka?
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 2 Ocak 2022 #3 Alfa Prime dedi: Hangi marka? Genişletmek için tıkla... Lenovo hocam. Artı 0 Eksi
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Ocak 2022 #4 rısky yazarsanız, batarya zorunluluğu kalkması lazım. I-İ fark edebilir ona dikkat ediniz. Artı 0 Eksi
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 2 Ocak 2022 #5 Alfa Prime dedi: rısky yazarsanız, batarya zorunluluğu kalkması lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye yazacağım BIOS güncellemesinin açıldığı cmd'ye mi? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: rısky yazarsanız, batarya zorunluluğu kalkması lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye yazacağım BIOS güncellemesinin açıldığı cmd'ye mi?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Ocak 2022 #6 forceit Komutu da işe yarayabilir. FRAGX dedi: Tam olarak nereye yazacağım BIOS güncellemesinin açıldığı cmd'ye mi? Genişletmek için tıkla... Batarya uyarısı verdikten sonra olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
forceit Komutu da işe yarayabilir. FRAGX dedi: Tam olarak nereye yazacağım BIOS güncellemesinin açıldığı cmd'ye mi? Genişletmek için tıkla... Batarya uyarısı verdikten sonra olması gerekiyor.
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 2 Ocak 2022 #7 Alfa Prime dedi: forceit komutu da işe yarayabilir. Batarya uyarısı verdikten sonra olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeyim. Alfa Prime dedi: forceit komutu da işe yarayabilir. Batarya uyarısı verdikten sonra olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sabah elektrikler gitmişti güncellemeyi birkaç gün sonra yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: forceit komutu da işe yarayabilir. Batarya uyarısı verdikten sonra olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeyim. Alfa Prime dedi: forceit komutu da işe yarayabilir. Batarya uyarısı verdikten sonra olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sabah elektrikler gitmişti güncellemeyi birkaç gün sonra yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Ocak 2022 #8 FRAGX dedi: Tamamdır hocam deneyeyim. Hocam sabah elektrikler gitmişti güncellemeyi birkaç gün sonra yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... En doğru kara, genelde elektrik kesintileri bakım döneminde oluyorsa emin olduğunuz bir günde yapmanız olacaktır. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Tamamdır hocam deneyeyim. Hocam sabah elektrikler gitmişti güncellemeyi birkaç gün sonra yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... En doğru kara, genelde elektrik kesintileri bakım döneminde oluyorsa emin olduğunuz bir günde yapmanız olacaktır.
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 2 Ocak 2022 #9 Alfa Prime dedi: En doğru kara, genelde elektrik kesintileri bakım döneminde oluyorsa emin olduğunuz bir günde yapmanız olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan çözüm olarak işaretleyeyim mi? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: En doğru kara, genelde elektrik kesintileri bakım döneminde oluyorsa emin olduğunuz bir günde yapmanız olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan çözüm olarak işaretleyeyim mi?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Ocak 2022 #10 FRAGX dedi: Hocam şu an çözüm olarak işaretleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözümü olup olmadığını bilmiyoruz ki; siz deneyin, acelesi yok. Başarırsanız o zaman işaretlerisiniz. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Hocam şu an çözüm olarak işaretleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözümü olup olmadığını bilmiyoruz ki; siz deneyin, acelesi yok. Başarırsanız o zaman işaretlerisiniz.