BIOS hard diski okumuyor

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
İçinde çok önemli dosyalarım vardı. Hard disk açılınca çalışıyor, ses geliyor fakat ne BIOS ekranında ne de Windows'ta hard diskim gözükmüyor. Hard disk ölse bile içindekileri almam gerekiyor. Ne yapmalıyım?

Laptopa takınca, flash ile Windows yüklemeye çalışınca böyle hata veriyor ve laptopun BIOS'unda gözüküyor.

PXL_20211030_154141851.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolarını kontrol et belki gevşemiştir bana da oluyordu masaüstü bilgisayar kullanırken.

Eğer kablolamada sıkıntı yoksa diskine elveda deme vaktin gelmiş demektir, ben de yakın zamanda SSD'me elveda dedim. Garantiye yolladım.

Garantisi varsa yolla, baksınlar.

Kafa vuruyor mu disk?
Disk belli ki ölmüş.

Kablolarını kontrol et belki gevşemiştir bana da oluyordu masaüstü bilgisayar kullanırken.

Eğer kablolamada sıkıntı yoksa diskine elveda deme vaktin gelmiş demektir, ben de yakın zamanda SSD'me elveda dedim. Garantiye yolladım.

Garantisi varsa yolla, baksınlar.

Şu an bu ekrana geldim içindekileri silmeden formst atmam lazım içindekiler çok önemli ne yapacağım diski 2'ye bölmem lazım ama yeni seçeneği açık değil CMD'den yapılır mı?

Dosya Ekleri

• PXL_20211030_164135051.jpg
    PXL_20211030_164135051.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 40
Şu an bu ekrana geldim içindekileri silmeden formst atmam lazım içindekiler çok önemli ne yapacağım diski 2'ye bölmem lazım ama yeni seçeneği açık değil CMD'den yapılır mı?

Neden 20-30 liraya az kapasiteli eski bir disk alıp format atmıyorsun?
Harici disk kutusu ve ucuz bir HDD ile kurtarırsın başka türlü silmeden zor.

Neden 20-30 liraya az kapasiteli eski bir disk alıp format atmıyorsun?
Harici disk kutusu ve ucuz bir HDD ile kurtarırsın başka türlü silmeden zor.

Laptopta okuyor kasalıda okusa halledeceğim sorunu laptopa da 1 hard disk takılıyor anca dinamik olduğu için Windows yüklenemiyor diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı