BIOS, HDD'yi görmüyor

dexer shawn

Centipat
Mayıs ayında aldığım 1 TB WD markalı harddiskimi bilgisayarım görmüyor. Ürünü bu sabah da dahil olmak üzere sorunsuz kullanıyordum. Az önce bilgisayarımı açtığımda oyun için depolama olarak kullandığım bu HDD'in görülmediğini fark ettim. Öncelikle, farklı SATA portuna bağlayıp BIOS'tan tekrar baktım fakat sonuç değişmedi. Farklı kablo, farklı port denememe rağmen yine farklı bir sonuç alamadım. Ürün 2 aylık, herhangi bir yere düşürüp zarar vermedim, keza BIOS ayarlarında da bir değişiklik yapmadım. HDD, kasanın içerisinde takılı bir şekilde duruyordu. Bozulmuş olabilir mi? Buna göre servise göndereceğim.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Bana da alırken 1TB fiyatına 2TB var diyip vermişlerdi HDD'yi. Baktım baktım okumuyor arkadaş. Daha sonra meğersem Barracuda değil, Firecuda vermişler. Nas sistemler için. Telafi etmek için 2TB WD verdiler ve ondan 1.5 kat pahalıydı

Farklı bir bilgisayarda denemenize gerek olduğunu düşünmüyorum fakat imkanınız varsa bir bakın. Büyük ihtimalle servise göndermeniz gerekecek en sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…