Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Bundan sonra ne yapmalıyım?
Çözüm S Silinen üye 311895 6 Mart 2022 USB HDD en üste alacaksın F6 veya F7 ile yukarı aşağı gidebilir veya ok tuşlarıyla onu yukarı çıkar onla başlat. @Bohohohyoott
USB HDD en üste alacaksın F6 veya F7 ile yukarı aşağı gidebilir veya ok tuşlarıyla onu yukarı çıkar onla başlat. @Bohohohyoott
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 Format atacağın diske ne diye yazdırdın GPT mi MBR mi? Artı 0 Eksi
KS KS Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 EmirhanTR dedi: Format atacağın diske ne diye yazdırdın GPT mi MBR mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Windows 10 yükledim. Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: Format atacağın diske ne diye yazdırdın GPT mi MBR mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Windows 10 yükledim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #4 Hiç Primary Boot Sequence ayarı var mı? Şuna gelip başlatılıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Hiç Primary Boot Sequence ayarı var mı? Eki Görüntüle 1324441 Şuna gelip başlatılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Boot Squence ayarı yapmadım. Hayır hocam başlatmıyor normal şu anki eski Windows'u açıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hiç Primary Boot Sequence ayarı var mı? Eki Görüntüle 1324441 Şuna gelip başlatılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Boot Squence ayarı yapmadım. Hayır hocam başlatmıyor normal şu anki eski Windows'u açıyor.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #6 Kurduğun USB'yi takıp çalıştır orada. Bohohohyoott dedi: Hocam hiç boot squence ayarı yapmadım. Genişletmek için tıkla... Şunu dene. Ayarı var mı? Artı 0 Eksi
Kurduğun USB'yi takıp çalıştır orada. Bohohohyoott dedi: Hocam hiç boot squence ayarı yapmadım. Genişletmek için tıkla... Şunu dene. Ayarı var mı?
KS KS Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 Silinen üye dedi: Kurduğun USB'yi takıp çalıştır orada. Ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur hocam galiba. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kurduğun USB'yi takıp çalıştır orada. Ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur hocam galiba.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #8 Bohohohyoott dedi: Hocam ben Windows 10 yükledim. Genişletmek için tıkla... Başlıkta BIOS ile format atılmıyor yazıyoda. Artı 0 Eksi
Bohohohyoott dedi: Hocam ben Windows 10 yükledim. Genişletmek için tıkla... Başlıkta BIOS ile format atılmıyor yazıyoda.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #9 USB HDD en üste alacaksın F6 veya F7 ile yukarı aşağı gidebilir veya ok tuşlarıyla onu yukarı çıkar onla başlat. @Bohohohyoott Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
USB HDD en üste alacaksın F6 veya F7 ile yukarı aşağı gidebilir veya ok tuşlarıyla onu yukarı çıkar onla başlat. @Bohohohyoott
KS KS Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #10 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1324451 USB HDD en üste alacaksın F6 veya F7 ile yukarı aşağı gidebilir veya ok tuşlarıyla onu yukarı çıkar onla başlat. @Bohohohyoott sorun devam ediyor mu? Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1324451 USB HDD en üste alacaksın F6 veya F7 ile yukarı aşağı gidebilir veya ok tuşlarıyla onu yukarı çıkar onla başlat. @Bohohohyoott sorun devam ediyor mu? Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam.