E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 520 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Sistemin bugün kendi kendine kapanıp açıldı. Bir süre sonra sistemi başlattıktan sonra bu yazmaya başladı, bu nedir? Anakart modeli ASUS TUF B450-PLUS. Son düzenleme: 17 Aralık 2020
Sistemin bugün kendi kendine kapanıp açıldı. Bir süre sonra sistemi başlattıktan sonra bu yazmaya başladı, bu nedir? Anakart modeli ASUS TUF B450-PLUS.
A algooo Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 41 Çözümler 2 3 Haziran 2023 #2 Merhaba, @efegumusay bugün ROG B660-A GAMING WI-FI anakartıma Bios güncellemesi yaptım. Bendede çıktı sebebi nedir. Çözebildiniz mi?
Merhaba, @efegumusay bugün ROG B660-A GAMING WI-FI anakartıma Bios güncellemesi yaptım. Bendede çıktı sebebi nedir. Çözebildiniz mi?
E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 520 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 algooo dedi: Merhaba, @efegumusay bugün ROG B660-A Gaming Wi-Fi anakartıma BIOS güncellemesi yaptım. Bende de çıktı sebebi nedir? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yani sistemi kendi kendine düzeldi bir dahaki BIOS'ta.
algooo dedi: Merhaba, @efegumusay bugün ROG B660-A Gaming Wi-Fi anakartıma BIOS güncellemesi yaptım. Bende de çıktı sebebi nedir? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yani sistemi kendi kendine düzeldi bir dahaki BIOS'ta.