S Sku4rt Yoctopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 BIOS'ta System mode kurulumda Secure Boot'u açmam için kullanıcı moduna geçmem gerektiğini söylüyor fakat nasıl geçebileceğimi bulamadım.
BIOS'ta System mode kurulumda Secure Boot'u açmam için kullanıcı moduna geçmem gerektiğini söylüyor fakat nasıl geçebileceğimi bulamadım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 3 Eylül 2021 #2 Sku4rt dedi: BIOS'ta System mode kurulumda Secure Boot'u açmam için kullanıcı moduna geçmem gerektiğini söylüyor fakat nasıl geçebileceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... F7 olması gerek.
Sku4rt dedi: BIOS'ta System mode kurulumda Secure Boot'u açmam için kullanıcı moduna geçmem gerektiğini söylüyor fakat nasıl geçebileceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... F7 olması gerek.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #3 Sku4rt dedi: BIOS'ta System mode kurulumda Secure Boot'u açmam için kullanıcı moduna geçmem gerektiğini söylüyor fakat nasıl geçebileceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kısmına tıkladığınız zaman aşağılarda user ve standart modu olması gerek.
Sku4rt dedi: BIOS'ta System mode kurulumda Secure Boot'u açmam için kullanıcı moduna geçmem gerektiğini söylüyor fakat nasıl geçebileceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kısmına tıkladığınız zaman aşağılarda user ve standart modu olması gerek.