Miraaknoh Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Bilgisayarı aldım alalı BIOS'u pek ellemedim acaba hızlandırabilir miyim BIOS kullanarak?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 5 Kasım 2021 #2 Donanımlarınız uygunsa, overclock yapmayı deneyebilir veya X.M.P. kapalıysa açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 5 Kasım 2021 #3 Miraaknoh dedi: Bilgisayarı aldım alalı BIOS'u pek ellemedim acaba hızlandırabilir miyim BIOS kullanarak? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece BIOS'u kullanarak CPU Power Boost açabilirsin oda işlemci sıcaklığını arttırabilir. Yani fazla kurcalamana gerek yok. Sadece zamanı geldiğinde BIOS güncellersin o da biliyorsan. Artı 0 Eksi
Miraaknoh dedi: Bilgisayarı aldım alalı BIOS'u pek ellemedim acaba hızlandırabilir miyim BIOS kullanarak? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece BIOS'u kullanarak CPU Power Boost açabilirsin oda işlemci sıcaklığını arttırabilir. Yani fazla kurcalamana gerek yok. Sadece zamanı geldiğinde BIOS güncellersin o da biliyorsan.