Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2013 #12 Dostum ben indirdim sorunsuz çıkartılıyor arşivden. Ama yinede buyur direk .exe dosyasını upload yaptım. OEMLOGO.exe
Dostum ben indirdim sorunsuz çıkartılıyor arşivden. Ama yinede buyur direk .exe dosyasını upload yaptım. OEMLOGO.exe
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Temmuz 2013 #13 Recep beyin verdiğini açamıyorsan burdan indirebilirsin. OEMLOGO.exe — RGhost — Dosya paylaşımı ______ #7'de anlatımdaki Programın günceli; MMTOOL 4.50.0.23.7z — RGhost — Dosya paylaşımı
Recep beyin verdiğini açamıyorsan burdan indirebilirsin. OEMLOGO.exe — RGhost — Dosya paylaşımı ______ #7'de anlatımdaki Programın günceli; MMTOOL 4.50.0.23.7z — RGhost — Dosya paylaşımı
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 1 Temmuz 2013 #14 Arşiv hasarlı değil. WinRAR sürümünüz eski.
I ilker Ziyaretçi 1 Temmuz 2013 #15 Kardeşim bir türlü yapamadım ben bunu BIOS Full Screen Logo seçeneğini açıyorum Quiet mode eneable diyor. Ne yapabilirim ?
Kardeşim bir türlü yapamadım ben bunu BIOS Full Screen Logo seçeneğini açıyorum Quiet mode eneable diyor. Ne yapabilirim ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Temmuz 2013 #16 ilker dedi: Kardeşim bir türlü yapamadım ben bunu BIOS Full Screen Logo seçeneğini açıyorum Quiet mode eneable diyor. Ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Biraz daha ayrıntılı yazın. Nerede ne yapıyorsunuz?
ilker dedi: Kardeşim bir türlü yapamadım ben bunu BIOS Full Screen Logo seçeneğini açıyorum Quiet mode eneable diyor. Ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Biraz daha ayrıntılı yazın. Nerede ne yapıyorsunuz?
tahayusuf23 Hectopat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 549 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #17 Arkadaşlar bios açılış logosunu değiştirmek istiyorum asus x550jk bilgisayarım @Recep Baltaş
M Mahmut1997 Hectopat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #18 Msi B85 Gaming açılış logosunu değiştimek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
BossFarukBey Kilopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #19 Belediyenin verdiği bilgisayar açılırken bios yerinde hani delete tab f12 felan yazacağı yerde belediyenin logosu çıkıyor bunu nasıl deiştirebilirim.
Belediyenin verdiği bilgisayar açılırken bios yerinde hani delete tab f12 felan yazacağı yerde belediyenin logosu çıkıyor bunu nasıl deiştirebilirim.
mithatcan Megapat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #20 Recep Baltaş dedi: Bu program ile yapabilirsin: AMI OEM Logo Tool.rar — Yandex.Disk Genişletmek için tıkla... Merhaba Recep Baltaş, MSI Gaming Z170 M7 Anakartın bios boot logosu wallpaper resmi idi. Fakat şu an sadece msi olarak yazıyor güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu. Bunu değiştirebilir miyim? Siz daha önce kartı inceleme yaptığınız için soruyorum. Teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: Bu program ile yapabilirsin: AMI OEM Logo Tool.rar — Yandex.Disk Genişletmek için tıkla... Merhaba Recep Baltaş, MSI Gaming Z170 M7 Anakartın bios boot logosu wallpaper resmi idi. Fakat şu an sadece msi olarak yazıyor güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu. Bunu değiştirebilir miyim? Siz daha önce kartı inceleme yaptığınız için soruyorum. Teşekkürler.