N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 1 Haziran 2014 #1 BIOS pilini çıkarttım fakat yine şifre istiyor. Nasıl sıfırlayabilirim ?
Pcmonster Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2014 #2 @Recep Baltaş bunu çözer
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 1 Haziran 2014 #3 Recep Baltaş konularıma baksa diğer sorunlarımıda çözer. Özel birşeylerden şüphelenmeye başladım
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2014 #4 Neden biosa şifre koyarsınız ki hocam? Keşke koymasaydınız. Bazı yeni anakartlarda bunun tek çözümü ya teknik servisi aramak ya da servise göndermek.
Neden biosa şifre koyarsınız ki hocam? Keşke koymasaydınız. Bazı yeni anakartlarda bunun tek çözümü ya teknik servisi aramak ya da servise göndermek.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 1 Haziran 2014 #5 Teknik servis zor. Garantisi yok nereye gideceğide belli değil anakartın.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 1 Haziran 2014 #6 Bunuda göz önüne taşıyalım. Kurallara aykırıydı sanırım ama bırakın yetkilileri üyelerden yardım yok.
Bunuda göz önüne taşıyalım. Kurallara aykırıydı sanırım ama bırakın yetkilileri üyelerden yardım yok.
Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 1 Haziran 2014 #7 Daha ne yardım bekliyorsun ? Teknik servisi araman ya da servise göndermen söylenmiş hala yardım bekliyorsun.
Daha ne yardım bekliyorsun ? Teknik servisi araman ya da servise göndermen söylenmiş hala yardım bekliyorsun.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2014 #8 Senin koyduğun bios şifresini mi bulacak? Adamın sihirsel gücü yok. Adamın bilgisi var. Fakat şifreni zaten bulamaz. @Recep Baltaş
Senin koyduğun bios şifresini mi bulacak? Adamın sihirsel gücü yok. Adamın bilgisi var. Fakat şifreni zaten bulamaz. @Recep Baltaş
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2014 #9 Yine söylüyorum. Eğer bios pilini çıkarmana rağmen hala bios şifre soruyorsa büyük ihtimal anakartın servise gidecek kardeşim. Keşke koymasaydın şifre.
Yine söylüyorum. Eğer bios pilini çıkarmana rağmen hala bios şifre soruyorsa büyük ihtimal anakartın servise gidecek kardeşim. Keşke koymasaydın şifre.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 1 Haziran 2014 #10 Şifre koyduğumuda hatırlamıyorum işte