Onlycrew
Hectopat
Daha fazla
www.asus.com
Görselden gördüğüm kadarıyla farkı tip 2 RAM bulunmakta. Tek tek takarak RAM'leri denemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca anakartınızın son sürüm BIOS güncellemesini yapın.
PRIME B550M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
Görselden gördüğüm kadarıyla farkı tip 2 RAM bulunmakta. Tek tek takarak RAM'leri denemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca anakartınızın son sürüm BIOS güncellemesini yapın.
PRIME B550M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
Tek RAM takınca ekran gelmiyor hiç.
SSD ya da HDD gibi disk göremedim resimde belki GPU altındadır ama BIOS görmüyor diski.Arkadaşlar sistemi yeni kurdum. Sürekli bu ekranda kalıyor. Windows yukluydu. Ne yapmalıyım?
SSD ya da HDD gibi disk göremedim resimde belki GPU altındadır ama BIOS görmüyor diski.
Temiz bir Windows kurulumu yapmanız gerekiyor.
Hocam windows kurun ama veri silmek istemiyorsanız sadece Windows ise USB ile boot edince Dosyaları sakla veya onarın gibi seçenekler var onları seçin.Görüyor efendim.
Son çare buysa tamam yaparım.
Hocam Windows kurun ama veri silmek istemiyorsanız sadece Windows ise USB ile boot edince dosyaları sakla veya onarın gibi seçenekler var onları seçin.
Format attım düzeldi.Arkadaşlar sistemi yeni kurdum. Sürekli bu ekranda kalıyor. Windows yukluydu. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.