BIOS menüsü yok

memol1221

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın BIOS tuşu F11 onun haricinde bütün tuşları denedim tek tuş bu fakat BIOS menüsü yok, açılmıyor direkt bu SSD seçme ekranına atıyor Shift'e basılı tutup yeniden başlatma seçeneğini de denedim her şeyi denedim mevzu aynı.

Dosya Ekleri

• 17389632005222745612151888052332.jpg
    17389632005222745612151888052332.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın BIOS tuşu F11 onun haricinde bütün tuşları denedim tek tuş bu fakat BIOS menüsü yok, açılmıyor direkt bu SSD seçme ekranına atıyor Shift'e basılı tutup yeniden başlatma seçeneğini de denedim her şeyi denedim mevzu aynı.
Delete ve F2, F10 tuşlarını denedin mi, anakartın marka model ney.

Shifte basıp yeniden başlatmayla varamazsın sadece UEFI sistemlerde olur

Eski bir cihaz gibi. Shift yöntemi ile yapamazsınız çünkü sistem UEFI değil gibi duruyor. BIOS pilini çıkarın 5 saniye sonra geri takın, BIOS saati değiştiği için BIOS menüsüne atacaktır.

Delete ve F2, F10 tuşlarını denedin mi, anakartın marka model ney.

Shifte basıp yeniden başlatmayla varamazsın sadece UEFI sistemlerde olur
toplama olduğu için anakart model bilgi vs yazmıyor to be filled by oem yazıyor

Eski bir cihaz gibi. Shift yöntemi ile yapamazsınız çünkü sistem UEFI değil gibi duruyor. BIOS pilini çıkarın 5 saniye sonra geri takın, BIOS saati değiştiği için BIOS menüsüne atacaktır.
onu da yaptım 5 saniye değil 15 dk çıkarttım geri taktım yine aynı ssd nin birini başka pc den biçimlendirip söküp öyle ekledim o sebepte olabilir mi acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı