JackDaw Hectopat Katılım 2 Eylül 2013 Mesajlar 44 29 Mart 2014 #1 Windows 8.1 format atıyordum(USB'den) ancak bazı rehberlerde Fast BIOS Mode kapatılıyor. Bunun sebebi nedir ? İngilizcem tutmadığı için çeviremedim ancak USB ile ilgili bir şeyler yazıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2014
Windows 8.1 format atıyordum(USB'den) ancak bazı rehberlerde Fast BIOS Mode kapatılıyor. Bunun sebebi nedir ? İngilizcem tutmadığı için çeviremedim ancak USB ile ilgili bir şeyler yazıyordu.
B Burak Suyun Kilopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 145 Yer İstanbul 29 Mart 2014 #2 Fast Bios Mode ile Secure Boot kapatın. Eğer böyle bir ayar varsa kapatın yoksa devam edin. Mesela o ayar benim biosda yok
Fast Bios Mode ile Secure Boot kapatın. Eğer böyle bir ayar varsa kapatın yoksa devam edin. Mesela o ayar benim biosda yok
JackDaw Hectopat Katılım 2 Eylül 2013 Mesajlar 44 29 Mart 2014 #3 Peki tam olarak işlevi nedir ? Kapatmazsak ne gibi eksileri vardır ?
B Burak Suyun Kilopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 145 Yer İstanbul 29 Mart 2014 #4 Kapatmazsan Flash bellekten boot edemeyebilirsin.
T Technogamer Ziyaretçi 29 Mart 2014 #5 Fast boot seçeneğini kapatmana gerek yok. Secure Boot kapat. Fast boot hızlı başlatma, Secure Boot güvenli başlatmadır.
Fast boot seçeneğini kapatmana gerek yok. Secure Boot kapat. Fast boot hızlı başlatma, Secure Boot güvenli başlatmadır.