emirhansss Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 BIOS menüsünde en üstte main harici gelmiyor nasıl düzeltebilirim? Temiz kurulum yapacağım System Config'e erişmem lazım. Dosya Ekleri maxresdefault.jpg 82,1 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2022
BIOS menüsünde en üstte main harici gelmiyor nasıl düzeltebilirim? Temiz kurulum yapacağım System Config'e erişmem lazım.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 Harf Drive kısmından flash belleği 1. sıraya alın. Boot etmesi lazım. Ama gördüğüm üzere orada boot seçenekleri verilmiş seçeceksiniz oradan gibi geldi bana. Artı 0 Eksi
Harf Drive kısmından flash belleği 1. sıraya alın. Boot etmesi lazım. Ama gördüğüm üzere orada boot seçenekleri verilmiş seçeceksiniz oradan gibi geldi bana.
daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 Hard disk bölümüne gir. USB'yi orada göreceksin. Artı 0 Eksi
KS KS emirhansss Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 Silinen üye dedi: Harf Drive kısmından flash belleği 1. sıraya alın. Boot etmesi lazım. Ama gördüğüm üzere orada boot seçenekleri verilmiş seçeceksiniz oradan gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı başka yerden alıntıladım normalde main harici yok Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Harf Drive kısmından flash belleği 1. sıraya alın. Boot etmesi lazım. Ama gördüğüm üzere orada boot seçenekleri verilmiş seçeceksiniz oradan gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı başka yerden alıntıladım normalde main harici yok
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #5 O zaman kendi BIOS'unuzu gösterin. Ona göre size yardım edebiliriz. Artı 0 Eksi
daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #6 Main' in alt satırların dadır. Matebook 14 var bende onda da durum aynı. Main bölümünün alt satırların da bulunuyor. Artı 0 Eksi
Main' in alt satırların dadır. Matebook 14 var bende onda da durum aynı. Main bölümünün alt satırların da bulunuyor.