xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 20 Aralık 2022 #1 Merhaba, format atmak için hazırladım USB'yi ama BIOS menüsünde gözükmüyor. HDD CD-ROM falan var, ikisini de denedim olmadı. Çözümü nedir?
Merhaba, format atmak için hazırladım USB'yi ama BIOS menüsünde gözükmüyor. HDD CD-ROM falan var, ikisini de denedim olmadı. Çözümü nedir?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.527 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Aralık 2022 #11 xQuezel dedi: Sistemde virüs yok. Masaüstü, eski kasa olduğu için renkler yok. Az önce onunla denedim de olmadı Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak mı formatlamıştın? ventoy'u Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: Sistemde virüs yok. Masaüstü, eski kasa olduğu için renkler yok. Az önce onunla denedim de olmadı Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak mı formatlamıştın? ventoy'u
KS KS xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 20 Aralık 2022 #12 F4T1H dedi: FAT32 olarak mı formatlamıştın? ventoy'u Genişletmek için tıkla... Ventoy nedir? Artı 0 Eksi
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 20 Aralık 2022 #13 xQuezel dedi: Ventoy nedir? Genişletmek için tıkla... Iso dosyasini uazdirmadan boot ettirmeye yarayan bir araç. Flas bellege kurup isoyu flasin bosluguna atiyorsun ve sonra boot ediyorsun. Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: Ventoy nedir? Genişletmek için tıkla... Iso dosyasini uazdirmadan boot ettirmeye yarayan bir araç. Flas bellege kurup isoyu flasin bosluguna atiyorsun ve sonra boot ediyorsun.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.527 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Aralık 2022 #14 xQuezel dedi: Ventoy nedir? Genişletmek için tıkla... Aslında birden fazla ISO'yu barındırabildiğin bir sürücü oluşturuyor, üstüne bu tarz sıkıntılarda hayat kurtarıcı oluyor. Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: Ventoy nedir? Genişletmek için tıkla... Aslında birden fazla ISO'yu barındırabildiğin bir sürücü oluşturuyor, üstüne bu tarz sıkıntılarda hayat kurtarıcı oluyor.
KS KS xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 20 Aralık 2022 #15 222744 dedi: Iso dosyasini uazdirmadan boot ettirmeye yarayan bir araç. Flas bellege kurup isoyu flasin bosluguna atiyorsun ve sonra boot ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Link varmı indirebileceğim? o zaman şimdi flaşı normal olarak fat32'ye yapayım ventoysuz F4T1H dedi: Aslında birden fazla ISO'yu barındırabildiğin bir sürücü oluşturuyor, üstüne bu tarz sıkıntılarda hayat kurtarıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... İndireyim, anlatırsan seviniirm Artı 0 Eksi
222744 dedi: Iso dosyasini uazdirmadan boot ettirmeye yarayan bir araç. Flas bellege kurup isoyu flasin bosluguna atiyorsun ve sonra boot ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Link varmı indirebileceğim? o zaman şimdi flaşı normal olarak fat32'ye yapayım ventoysuz F4T1H dedi: Aslında birden fazla ISO'yu barındırabildiğin bir sürücü oluşturuyor, üstüne bu tarz sıkıntılarda hayat kurtarıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... İndireyim, anlatırsan seviniirm
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.527 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Aralık 2022 #16 xQuezel dedi: Link var mı indirebileceğim? O zaman şimdi flaşı normal olarak FAT32'ye yapayım ventoysuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir işe yaramaz. Vebtoy ile yapman lazım. Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: Link var mı indirebileceğim? O zaman şimdi flaşı normal olarak FAT32'ye yapayım ventoysuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir işe yaramaz. Vebtoy ile yapman lazım.
KS KS xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 20 Aralık 2022 #17 F4T1H dedi: Öyle bir işe yaramaz. Vebtoy ile yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Flaşta format dosyası kurulu, kalsın mı öylece? Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Öyle bir işe yaramaz. Vebtoy ile yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Flaşta format dosyası kurulu, kalsın mı öylece?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.527 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Aralık 2022 #18 xQuezel dedi: İndireyim, anlatırsan seviniirm Genişletmek için tıkla... Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. xQuezel dedi: Flaşta format dosyası kurulu, kalsın mı öylece? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanırken silinecek içindekiler zaten, boşuna uğraşma şimdilik. Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: İndireyim, anlatırsan seviniirm Genişletmek için tıkla... Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. xQuezel dedi: Flaşta format dosyası kurulu, kalsın mı öylece? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanırken silinecek içindekiler zaten, boşuna uğraşma şimdilik.
KS KS xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 20 Aralık 2022 #19 F4T1H dedi: Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... tamam F4T1H dedi: Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. Ventoy kullanırken silinecek içindekiler zaten, boşuna uğraşma şimdilik. Genişletmek için tıkla... Açtım şuanda flaşı seçti otomatik, install diyorum F4T1H dedi: Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. Ventoy kullanırken silinecek içindekiler zaten, boşuna uğraşma şimdilik. Genişletmek için tıkla... yaptı işlem bitti, şimdi iso dosyasını direk flaşa mı bırakayım? Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... tamam F4T1H dedi: Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. Ventoy kullanırken silinecek içindekiler zaten, boşuna uğraşma şimdilik. Genişletmek için tıkla... Açtım şuanda flaşı seçti otomatik, install diyorum F4T1H dedi: Programı kurunca yaz, ben sana bir bir anlatırım buradan ama bu da olmazsa yapabileceğim bir şey yok. Ventoy kullanırken silinecek içindekiler zaten, boşuna uğraşma şimdilik. Genişletmek için tıkla... yaptı işlem bitti, şimdi iso dosyasını direk flaşa mı bırakayım?
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.751 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #20 xQuezel dedi: Sistemde virüs yok. Masaüstü, eski kasa olduğu için renkler yok. Az önce onunla denedim de olmadı Genişletmek için tıkla... Yazılara bakın ya da kasa modeline bakın 3.0 olanına takın. Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: Sistemde virüs yok. Masaüstü, eski kasa olduğu için renkler yok. Az önce onunla denedim de olmadı Genişletmek için tıkla... Yazılara bakın ya da kasa modeline bakın 3.0 olanına takın.