Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 1 Eylül 2022 #1 Merhabalar! Bugün sizlerle beraber BIOS modelinizin UEFI mi, yoksa normal BIOS olduğunu nasıl kolay bir yoldan öğrenebileceğinizi göstereceğim. 1.Çalıştır İlk olarak Windows tuşu + R kombinasyonunu kullanarak Çalıştır'ı açalım. "Aç:" kısmına "msinfo32" yazarak "Sistem Bilgisi" aracını çalıştıralım. 2.Sistem Bilgisi: Sistem Özeti Çıkan seçeneklerden "Sistem Özeti"ne girelim. 14'üncü kısımda BIOS modelimizin "Eski(Normal)mi Yeni(UEFI) mi?" sorusuna cevap. Burada görünüyor. Umarım bu rehberimi beğenmişsinizdir, bir daha ki rehberlerde görüşmek üzere.
Merhabalar! Bugün sizlerle beraber BIOS modelinizin UEFI mi, yoksa normal BIOS olduğunu nasıl kolay bir yoldan öğrenebileceğinizi göstereceğim. 1.Çalıştır İlk olarak Windows tuşu + R kombinasyonunu kullanarak Çalıştır'ı açalım. "Aç:" kısmına "msinfo32" yazarak "Sistem Bilgisi" aracını çalıştıralım. 2.Sistem Bilgisi: Sistem Özeti Çıkan seçeneklerden "Sistem Özeti"ne girelim. 14'üncü kısımda BIOS modelimizin "Eski(Normal)mi Yeni(UEFI) mi?" sorusuna cevap. Burada görünüyor. Umarım bu rehberimi beğenmişsinizdir, bir daha ki rehberlerde görüşmek üzere.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 1 Eylül 2022 #2 Hocam buradan anlaşılır fakat tam olarak değil. BIOS dan kapalı olabilir. Ayrıca işletim sistemi Legacy fakat anakart UEFI olunca da eski yazıyor.
Hocam buradan anlaşılır fakat tam olarak değil. BIOS dan kapalı olabilir. Ayrıca işletim sistemi Legacy fakat anakart UEFI olunca da eski yazıyor.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.828 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 Bilgilendirme için teşekkürler.
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #4 Benim işlemcim UEFI destekli BIOS'ta UEFI boot seçeneği vardı enable yaptıktan sonra UEFI kurulum yaptım ama her BIOS'ta var mı bilmiyorum ayrıca işlemcinin UEFI desteklemesi lazım.
Benim işlemcim UEFI destekli BIOS'ta UEFI boot seçeneği vardı enable yaptıktan sonra UEFI kurulum yaptım ama her BIOS'ta var mı bilmiyorum ayrıca işlemcinin UEFI desteklemesi lazım.