emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 BIOS modlama nasıl yapılır? Direkt dosyayı seçip yüklemem yeterli olacak mıdır?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Aralık 2020 #2 Bios güncellemeden bahsediyorsaniz evet. BIOS menüsüne girin UPDATE sekmesinden yeni versiyonunuzu secip güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bios güncellemeden bahsediyorsaniz evet. BIOS menüsüne girin UPDATE sekmesinden yeni versiyonunuzu secip güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Neşeli Enginar dedi: Bios güncellemeden bahsediyorsaniz evet. BIOS menüsüne girin UPDATE sekmesinden yeni versiyonunuzu secip güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır Modlu Bios modlamadan bahsediyorum @Bios programı ile modlu dosyası seçip tamam desem işlem yeterli olur mu? Mod arkadaş yanlış yapmış konuyu eğer ki görüyorsa @Bios yazmıştım uygulamadan basettim.
Neşeli Enginar dedi: Bios güncellemeden bahsediyorsaniz evet. BIOS menüsüne girin UPDATE sekmesinden yeni versiyonunuzu secip güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır Modlu Bios modlamadan bahsediyorum @Bios programı ile modlu dosyası seçip tamam desem işlem yeterli olur mu? Mod arkadaş yanlış yapmış konuyu eğer ki görüyorsa @Bios yazmıştım uygulamadan basettim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 23 Aralık 2020 #4 O işin öyle basit olduğunu sanmıyorum. Windows üzerinden yapmanızı tavsiye etmem. @ViooYa BIOS modlama konusunda bilgili, yardımcı olabilir.
O işin öyle basit olduğunu sanmıyorum. Windows üzerinden yapmanızı tavsiye etmem. @ViooYa BIOS modlama konusunda bilgili, yardımcı olabilir.