Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 860 Çözümler 4 28 Eylül 2022 #1 Merhaba, E5450 için BIOS modlama gerekliymiş sanırım performansı arttırmak için. Nasıl yapacağım? Anlamadım videolardan. Anakartım: Fujitsu D3041-A RAM: 4 GB.
Merhaba, E5450 için BIOS modlama gerekliymiş sanırım performansı arttırmak için. Nasıl yapacağım? Anlamadım videolardan. Anakartım: Fujitsu D3041-A RAM: 4 GB.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.404 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #2 Zarifsiz dedi: Merhaba, E5450 için BIOS modlama gerekliymiş sanırım performansı arttırmak için. Nasıl yapacağım? Anlamadım videolardan. Anakartım: Fujitsu D3041-A RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Burada rehber hazırlamış biri var. İşinizi görür umarım. MGameover dedi: Bu konuyu sizin gibi kaynak bulamayan arkadaşlar için açtım umarım yararlı olmuştur. Konu için : Tıkla Genişletmek için tıkla...
Zarifsiz dedi: Merhaba, E5450 için BIOS modlama gerekliymiş sanırım performansı arttırmak için. Nasıl yapacağım? Anlamadım videolardan. Anakartım: Fujitsu D3041-A RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Burada rehber hazırlamış biri var. İşinizi görür umarım. MGameover dedi: Bu konuyu sizin gibi kaynak bulamayan arkadaşlar için açtım umarım yararlı olmuştur. Konu için : Tıkla Genişletmek için tıkla...
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 28 Eylül 2022 #3 Zarifsiz dedi: Merhaba, E5450 için BIOS modlama gerekliymiş sanırım performansı arttırmak için. Nasıl yapacağım? Anlamadım videolardan. Anakartım: Fujitsu D3041-A RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Modlama hatalı olursa anakartının üzerine soğuk su içme ihtimalin olabilir. Tekrar BIOS yazmak için servislik durum olabilir.
Zarifsiz dedi: Merhaba, E5450 için BIOS modlama gerekliymiş sanırım performansı arttırmak için. Nasıl yapacağım? Anlamadım videolardan. Anakartım: Fujitsu D3041-A RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Modlama hatalı olursa anakartının üzerine soğuk su içme ihtimalin olabilir. Tekrar BIOS yazmak için servislik durum olabilir.