Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 BIOS modunu UEFI yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Anakartımın markası OEM modeli Intel H81.
doruk1 Picopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Yeni işletim sistemi yükleyeceksin.
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 doruk1 dedi: Yeni işletim sistemi yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Rosieer dedi: BIOS modunu UEFI yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Anakartımın markası OEM modeli Intel H81. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
doruk1 dedi: Yeni işletim sistemi yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Rosieer dedi: BIOS modunu UEFI yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Anakartımın markası OEM modeli Intel H81. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 25 Haziran 2021 #4 Eray Efe dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... UEFI yapmak için yeniden Windows kurmalı.
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: UEFI yapmak için yeniden Windows kurmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam ama anakarttan açmadığı sürece yeniden kursa ne olacak, eksik söylemiş.
Tekin Alakuş dedi: UEFI yapmak için yeniden Windows kurmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam ama anakarttan açmadığı sürece yeniden kursa ne olacak, eksik söylemiş.