N Neckhurt1234 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar tam olarak bilgim yok ama CMOS BIOS menü var ona göre format atacağım. Cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşlar tam olarak bilgim yok ama CMOS BIOS menü var ona göre format atacağım. Cevaplarınızı bekliyorum
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 27 Eylül 2023 #11 Neckhurt1234 dedi: Hayır aga şöyle oldu elektrikler birden kesilince işletim sistemi seçtiğimiz ekrana geldi (bir tane birim var). İki tane Windows 10 gözüktü ikisini de tek tek denedim sürekli aynı ekrana attı. Ve eski bir PC. Sağ ol bir denerim Genişletmek için tıkla... Uefl desteği yaklaşık 10 yıldır var daha eskiyse olmayabilir ama yeni bir şey değil. Artı 0 Eksi
Neckhurt1234 dedi: Hayır aga şöyle oldu elektrikler birden kesilince işletim sistemi seçtiğimiz ekrana geldi (bir tane birim var). İki tane Windows 10 gözüktü ikisini de tek tek denedim sürekli aynı ekrana attı. Ve eski bir PC. Sağ ol bir denerim Genişletmek için tıkla... Uefl desteği yaklaşık 10 yıldır var daha eskiyse olmayabilir ama yeni bir şey değil.
KS KS N Neckhurt1234 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #12 Ken Ouchi dedi: Uefl desteği yaklaşık 10 yıldır var daha eskiyse olmayabilir ama yeni bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Eyw reis Artı 0 Eksi
Ken Ouchi dedi: Uefl desteği yaklaşık 10 yıldır var daha eskiyse olmayabilir ama yeni bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Eyw reis