H HolyDarkSoil Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #1 1.5 sene önce aldığım PC işletim sistemini görmüyor. Her açılışta recovery ile açıyorum. Defaults yöntemi işe yaramadı. CSM OS yaptım hala aynı. BIOS güncellemeyi de bilmiyorum. Açıkca yardımlarınızı bekliyorum . Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2015
1.5 sene önce aldığım PC işletim sistemini görmüyor. Her açılışta recovery ile açıyorum. Defaults yöntemi işe yaramadı. CSM OS yaptım hala aynı. BIOS güncellemeyi de bilmiyorum. Açıkca yardımlarınızı bekliyorum .
F fatih52 Ziyaretçi 22 Ocak 2015 #2 Bilgisayarın sitesinden veya anakartın sitesine bak. Güncel hali vardır. Cihazın marka ve modelini belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız.
Bilgisayarın sitesinden veya anakartın sitesine bak. Güncel hali vardır. Cihazın marka ve modelini belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız.
H HolyDarkSoil Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #3 samsung np550pc-s05tr bulamadım