XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Merhabalar BIOS'umu güncellemek istiyorum ancak nasıl güncelleyeceğimi ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar BIOS'umu güncellemek istiyorum ancak nasıl güncelleyeceğimi ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 4 Eylül 2021 #2 XsenoN1 dedi: Merhabalar BIOS'umu güncellemek istiyorum ancak nasıl güncelleyeceğimi ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1158143 Genişletmek için tıkla... Bir flash bellek lazım onun için sizde var mı?
XsenoN1 dedi: Merhabalar BIOS'umu güncellemek istiyorum ancak nasıl güncelleyeceğimi ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1158143 Genişletmek için tıkla... Bir flash bellek lazım onun için sizde var mı?
XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 474374 dedi: Bir flash bellek lazım onun için sizde var mı? Genişletmek için tıkla... Hem anakart hem BIOS güncellemek için ise evet var.
474374 dedi: Bir flash bellek lazım onun için sizde var mı? Genişletmek için tıkla... Hem anakart hem BIOS güncellemek için ise evet var.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 4 Eylül 2021 #4 XsenoN1 dedi: Merhabalar BIOS'umu güncellemek istiyorum ancak nasıl güncelleyeceğimi ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1158143 Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemek riskli bir iştir dikkat edin.
XsenoN1 dedi: Merhabalar BIOS'umu güncellemek istiyorum ancak nasıl güncelleyeceğimi ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1158143 Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemek riskli bir iştir dikkat edin.
XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #5 Heunzey dedi: BIOS güncellemek riskli bir iştir dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Sadece anakart güncellesem de yeterli olur ancak hangi sürüm ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum.
Heunzey dedi: BIOS güncellemek riskli bir iştir dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Sadece anakart güncellesem de yeterli olur ancak hangi sürüm ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 4 Eylül 2021 #6 XsenoN1 dedi: Hem anakart hem BIOS güncellemek için ise evet var. Genişletmek için tıkla... Tamam. Şimdi flash bellekteki bütün dosyaları silin ve. Anakartınızın sitesine gidin sonra. BIOS güncelleme dosyalarını indirin. Sonra güncelliyorsunuz.
XsenoN1 dedi: Hem anakart hem BIOS güncellemek için ise evet var. Genişletmek için tıkla... Tamam. Şimdi flash bellekteki bütün dosyaları silin ve. Anakartınızın sitesine gidin sonra. BIOS güncelleme dosyalarını indirin. Sonra güncelliyorsunuz.
XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #7 474374 dedi: Tamam. Şimdi flash bellekteki bütün dosyaları silin ve. Anakartınızın sitesine gidin sonra. BIOS güncelleme dosyalarını indirin. Sonra güncelliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anakartın rev modelini bulamadım o yüzden hangisini indireceğim?
474374 dedi: Tamam. Şimdi flash bellekteki bütün dosyaları silin ve. Anakartınızın sitesine gidin sonra. BIOS güncelleme dosyalarını indirin. Sonra güncelliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anakartın rev modelini bulamadım o yüzden hangisini indireceğim?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 4 Eylül 2021 #8 XsenoN1 dedi: Sadece anakart güncellesem de yeterli olur ancak hangi sürüm ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartinizi internete yazip, sürücüsünü güncellemesini bulup yapabilirsiniz.
XsenoN1 dedi: Sadece anakart güncellesem de yeterli olur ancak hangi sürüm ve nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartinizi internete yazip, sürücüsünü güncellemesini bulup yapabilirsiniz.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 4 Eylül 2021 #9 XsenoN1 dedi: Anakartın rev modelini bulamadım o yüzden hangisini indireceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın modelini girin sonra BIOS dosyalarını indirin.
XsenoN1 dedi: Anakartın rev modelini bulamadım o yüzden hangisini indireceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın modelini girin sonra BIOS dosyalarını indirin.
XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #10 Heunzey dedi: Anakartinizi internete yazip, sürücüsünü güncellemesini bulup yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rev modeli sistem bilgisinde de yazmıyor hangi rev modeli benim anakartım?
Heunzey dedi: Anakartinizi internete yazip, sürücüsünü güncellemesini bulup yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rev modeli sistem bilgisinde de yazmıyor hangi rev modeli benim anakartım?