SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 4 Eylül 2021 #11 Güncelleme sırasında elektrik giderse bilgisayarın bir daha açılmayabilir. Buradan BIOS son sürümünü indirip güncelleyebilirsin F7 olan GA-H55M-S2H (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE Anakartın eski olduğu için bu videoyu atıyorum arayüz benzer olur diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güncel gigabytle BIOS güncelleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güncelleme sırasında elektrik giderse bilgisayarın bir daha açılmayabilir. Buradan BIOS son sürümünü indirip güncelleyebilirsin F7 olan GA-H55M-S2H (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE Anakartın eski olduğu için bu videoyu atıyorum arayüz benzer olur diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güncel gigabytle BIOS güncelleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #12 SARAÇLI dedi: Güncelleme sırasında elektrik giderse bilgisayarın bir daha açılmayabilir. Buradan BIOS son sürümünü indirip güncelleyebilirsin F7 olan GA-H55M-S2H (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE Genişletmek için tıkla... Rev 1.0 olduğundan eminseniz eğer indiriyorum.
SARAÇLI dedi: Güncelleme sırasında elektrik giderse bilgisayarın bir daha açılmayabilir. Buradan BIOS son sürümünü indirip güncelleyebilirsin F7 olan GA-H55M-S2H (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE Genişletmek için tıkla... Rev 1.0 olduğundan eminseniz eğer indiriyorum.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 4 Eylül 2021 #13 XsenoN1 dedi: Rev 1.0 olduğundan eminseniz eğer indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Onu BIOS ekranına girdiğinde sürümü görürsün ayrıca 2 dosyada aynı.
XsenoN1 dedi: Rev 1.0 olduğundan eminseniz eğer indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Onu BIOS ekranına girdiğinde sürümü görürsün ayrıca 2 dosyada aynı.
XsenoN1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #14 SARAÇLI dedi: Onu BIOS ekranına girdiğinde sürümü görürsün ayrıca 2 dosyada aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapıp geliyorum geri dönüş yaparım. SARAÇLI dedi: Onu BIOS ekranına girdiğinde sürümü görürsün ayrıca 2 dosyada aynı. Genişletmek için tıkla... Şu an Q-flash açtım Update BIOS from Drive deyince no Drive found diyor. XsenoN1 dedi: Tamamdır yapıp geliyorum geri dönüş yaparım. Şu an Q-flash açtım Update BIOS from Drive deyince no Drive found diyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim kasayı açıp anakartın üzerine baktım rev sürümünü öğrendim şimdi güncelliyorum yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 4 Eylül 2021
SARAÇLI dedi: Onu BIOS ekranına girdiğinde sürümü görürsün ayrıca 2 dosyada aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapıp geliyorum geri dönüş yaparım. SARAÇLI dedi: Onu BIOS ekranına girdiğinde sürümü görürsün ayrıca 2 dosyada aynı. Genişletmek için tıkla... Şu an Q-flash açtım Update BIOS from Drive deyince no Drive found diyor. XsenoN1 dedi: Tamamdır yapıp geliyorum geri dönüş yaparım. Şu an Q-flash açtım Update BIOS from Drive deyince no Drive found diyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim kasayı açıp anakartın üzerine baktım rev sürümünü öğrendim şimdi güncelliyorum yardımlarınız için teşekkürler.
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #15 Hala güncellemediysen flash belleğe gerek yok C veya D diskine atıp oradan da seçebiliyorsun Update dosyasını.
Hala güncellemediysen flash belleğe gerek yok C veya D diskine atıp oradan da seçebiliyorsun Update dosyasını.