Semihcimke
Hectopat
Daha fazla
Fat32 yapacaksiniz dosya sistemini flash bellegin.Flashın ıcerısıne attım fakat BIOS'ta M-Flash kısmında gozukmuyor dosya.
FAT32 yapacaksiniz dosya sistemini flash bellegin.
BIOS flash yerini ss atar misiniz?FAT32 zaten bellegi sifirladim bicimlendirdim ama yine de gozukmuyor.
BIOS flash yerini SS atar misiniz?
Arti olarak MSI kendi sitesinden indirdiyseniz orada diyor ki M-Flash uyumlu degildir flash Utility yazilimi kullanin diyor RAR dosyasinin icindeki, fakat RAR dosyasinin icinde oyle bir program yok.
B450M Pro-VDH Max
USB belleği FAT32 olduğunu söyledi hocam. BIOS dosyasını USB belleğine attım diyor nasıl attı bilemiyorum onu sordum işte cevap bekliyorum. BIOS'da gireceği yeri de bulmuş fakat USB belleğe attığı BIOS dosyasını göremediğini söyledi.USB Belleği FAT32 olarak biçimlendir.
Olmazsa bir üstte dediğim şekilde dene.USB belleği FAT32 olduğunu söyledi hocam. BIOS dosyasını USB belleğine attım diyor nasıl attı bilemiyorum onu sordum işte cevap bekliyorum. BIOS'da gireceği yeri de bulmuş fakat USB belleğe attığı BIOS dosyasını göremediğini söyledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.