BIOS nasıl güncellenir?

witsred

Femtopat
Daha fazla  
Turbox B85 anakartim var yeni islemci aldim i7 4790 ama goruntu gelmiyor eski islemciyi taktim BIOS guncellemen lazim dediler ama Turbox B85 anakartin BIOS guncelleme seyini bulamadim nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbox B85 anakartim var yeni islemci aldim i7 4790 ama goruntu gelmiyor eski islemciyi taktim BIOS guncellemen lazim dediler ama Turbox B85 anakartin BIOS guncelleme seyini bulamadim nasıl yapacağım?
O anakarın BIOS güncelleme desteği yok. Ayrıca 4. nesil anakartlarda işlemci yükseltmek için BIOS güncellemeye gerek de yok.

Hocam TurboX eşyası asla alınmaz. Hiç memnun kalmazsınız 2-3 aya bozuluyor onun eşyaları Turbox tarzı eşyalardan uzak durun.

O anakarın BIOS güncelleme desteği yok. Ayrıca 4. nesil anakartlarda işlemci yükseltmek için BIOS güncellemeye gerek de yok.

Hocam teşekkür ederim bilgi icinde neden islemciyi taktigimda goruntu gelmedi peki islemcinin calistigina eminim cunku.

Hocam Turbox eşyası asla alınmaz. Hiç memnun kalmazsınız 2-3 aya bozuluyor onun eşyaları Turbox tarzı eşyalardan uzak durun.

Biliyorum dandik olduğunu da yillar once alinmis zaten kardesim icin topluyorum bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı