BIOS nasıl güncellenir?

Merhaba. BIOS güncellemek istiyorum ama bir türlü yapamadım. Yardım edersinez sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    91,2 KB · Görüntüleme: 40
  • nnn.png
    nnn.png
    94 KB · Görüntüleme: 44
  • wqrwqrwqy.png
    wqrwqrwqy.png
    115,1 KB · Görüntüleme: 39
  • wrqr.png
    wrqr.png
    365,2 KB · Görüntüleme: 43
  • jj.png
    jj.png
    381,8 KB · Görüntüleme: 46
Anakartının markası ile modelini Google arat sonra örnek vereyim ASUS anakartın var ise ASUS'un resmi sitesinden BIOS'a basıp son sürümü flash a atacaksın sonra PC açılışında delete tuşuna sürekli basıp BIOS'a gireceksin ok tuşları ila Tools bölümüne gelip EZ Flash 2'ye basıp sonra flashın içindeki BIOS dosyasını seçip güncelle diyceksin sonra 5 10dk sürüyor güncellemesi eger güncellerken elektrik giderse ya da PC'yi kapatırsan anakartın cöp olur ölü BIOS'u kurtarmakda cok zordur elimdem geldigince anlattım Technopat'ın BIOS nasıl güncellenir adlı videoları var o videolardan cok kolay bir şekilde halledersin.

Bios güncelleme konusunda pek bir bilgin yoksa biraz riskli bir iştir.. youtubeda bu tip şeyleri on numara anlatan bir eleman var.. Tamsa13 kanal ismi.. bu eleman çok ayrıntılı şekilde izah eder.. bu konuda videosu vardı. izlemeni öneririm.

Anakartının chipseti H61 ama hangi marka olduğu yazmıyor. Casper, Monster gibi yerlerden mi aldın? Anakartının fotoğrafını çekersen detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı