K Kafayıyersin Centipat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 NVMe SSD için BIOS modlamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
ismimVardiUnuttum Picopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 Yer Marrakech, Morocco Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek meslek yok 9 Şubat 2022 #2 Kafayıyersin dedi: NVMe SSD için BIOS modlamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS Firmware bulman lazım.
Kafayıyersin dedi: NVMe SSD için BIOS modlamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS Firmware bulman lazım.
K Kafayıyersin Centipat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 asus.com TR de var hocam BIOS yazılmı içine NVMe SSD desteklemesi için dosya atıyorum fakat USB biosflashback başarısız oluyor sebebini anlamıyorum
asus.com TR de var hocam BIOS yazılmı içine NVMe SSD desteklemesi için dosya atıyorum fakat USB biosflashback başarısız oluyor sebebini anlamıyorum
ismimVardiUnuttum Picopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 Yer Marrakech, Morocco Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek meslek yok 10 Şubat 2022 #4 Kafayıyersin dedi: asus.com TR de var hocam BIOS yazılmı içine NVMe SSD desteklemesi için dosya atıyorum fakat USB biosflashback başarısız oluyor sebebini anlamıyorum Genişletmek için tıkla... BIOS mod yapmadığım için bilemiyorum, bilenler cevap verirse daha iyi olur. Ben sadece mod yapmanın mantığını yazdım.
Kafayıyersin dedi: asus.com TR de var hocam BIOS yazılmı içine NVMe SSD desteklemesi için dosya atıyorum fakat USB biosflashback başarısız oluyor sebebini anlamıyorum Genişletmek için tıkla... BIOS mod yapmadığım için bilemiyorum, bilenler cevap verirse daha iyi olur. Ben sadece mod yapmanın mantığını yazdım.