Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Haziran 2021 #1 Anakartım UEFI destekliyor ancak BIOS'a girip Update etmeye çalıştığımda BIOS ID check error yazıyor. Nasıl UEFI'ye çevirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Anakartım UEFI destekliyor ancak BIOS'a girip Update etmeye çalıştığımda BIOS ID check error yazıyor. Nasıl UEFI'ye çevirebilirim?
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #2 Ediz41 dedi: Anakartım UEFI destekliyor ancak BIOS'a girip Update etmeye çalıştığımda BIOS ID check error yazıyor. Nasıl UEFI'ye çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Sıfırlayıp UEFI olanını kurman lazım diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ediz41 dedi: Anakartım UEFI destekliyor ancak BIOS'a girip Update etmeye çalıştığımda BIOS ID check error yazıyor. Nasıl UEFI'ye çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Sıfırlayıp UEFI olanını kurman lazım diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 22 Haziran 2021 #3 Belki anakart modelinizi, BIOS sürümünüzü ve hangi BIOS sürümüne güncellemeye çalıştığınızı yazmalısınızdır...
Belki anakart modelinizi, BIOS sürümünüzü ve hangi BIOS sürümüne güncellemeye çalıştığınızı yazmalısınızdır...
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Haziran 2021 #4 Amanita dedi: Belki anakart modelinizi, BIOS sürümünüzü ve hangi BIOS sürümüne güncellemeye çalıştığınızı yazmalısınızdır... Genişletmek için tıkla... GA-Z68AP-D3 REV 2.0 Yüklü BIOS FD yüklemek istediğim UA9(UEFI BIOS) TheLastTereyagi dedi: Sıfırlayıp UEFI olanını kurman lazım diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS'u mu sıfırlamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Amanita dedi: Belki anakart modelinizi, BIOS sürümünüzü ve hangi BIOS sürümüne güncellemeye çalıştığınızı yazmalısınızdır... Genişletmek için tıkla... GA-Z68AP-D3 REV 2.0 Yüklü BIOS FD yüklemek istediğim UA9(UEFI BIOS) TheLastTereyagi dedi: Sıfırlayıp UEFI olanını kurman lazım diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS'u mu sıfırlamalıyım?
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #5 Ediz41 dedi: GA-Z68AP-D3 REV 2.0 Yüklü BIOS FD yüklemek istediğim UA9(UEFI BIOS) BIOS'u mu sıfırlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Tekrar kuracaksın Windows`u.
Ediz41 dedi: GA-Z68AP-D3 REV 2.0 Yüklü BIOS FD yüklemek istediğim UA9(UEFI BIOS) BIOS'u mu sıfırlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Tekrar kuracaksın Windows`u.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Haziran 2021 #6 TheLastTereyagi dedi: Tekrar kuracaksın Windows'u. Genişletmek için tıkla... Yani format mı atayım zaten şu an Windows 10 yüklü
TheLastTereyagi dedi: Tekrar kuracaksın Windows'u. Genişletmek için tıkla... Yani format mı atayım zaten şu an Windows 10 yüklü
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #7 Ediz41 dedi: Yani format mı atayım zaten şu an Windows 10 yüklü Genişletmek için tıkla... Rehberdekileri yap.
Ediz41 dedi: Yani format mı atayım zaten şu an Windows 10 yüklü Genişletmek için tıkla... Rehberdekileri yap.