BIOS ne zaman güncellenmeli?

@Quarit @AlPeReNkra
Sondaki harf çok önemli bu yüzden yoksa göz göre göre arkadaşın anakartını bizim yüzümüzden çöp olacaktı. Ya da sistem kabul etmeyecekti.
Önemli değil kendi başıma yapsam daha kötüsü olurdu en azından bir şey olmadan hallettiniz. Çok teşekkürler tekrardan. Bir de bundan önce açtığım konuya bakar mısınız mümkünse bilgili insanlara benziyorsunuz.

Ekran kartı konusunu diyorsanız 1050 Ti iyidir. AMD istiyorsanız RX6400 bulabilirseniz alın. Sıfırını güzel fiyata bulursunuz. Valorant konusunu diyorsanız ilk mesajı çözüm işaretleyin. Çünkü başka çıkar yolu yok.

Monitör olayından bahsetmiştim. 60 hz monitörüm var ve bu monitörde 60fps almak da 150fps almak da aynı şey mi diye merak ettim. Çünkü 150 fps daha akıcı olmalı gibi geliyor bana.

O konuyu göremedim maalesef. Linkini atar mısınız?
Bu konunun sonlarında bahsettim biraz çorba yaptım kusura bakmayın.

Hocam yeni sorular için yeni konular açmak daha iyi olur.
Hem siz yeni üyesiniz. Sonrasında yeni üyeler ban yer yemez buraları terk ediyor. Başka forumlarda kötülüyor. İyi bir izlenim bırakmak adına söylüyorum bunları.

Peki teşekkür ederim. Açayım o zaman oraya yazabilirsiniz eğer bir düşünceniz varsa ya da yazmayabilirsiniz çok vaktinizi aldım.

Orada arkadaşın dediği doğru. Monitör boşa ısınır.
Çok teşekkürler. Çok vaktinizi aldım. Tavsiyeniz için de sağolun. İyi geceler dilerim size. <3
Çok teşekkürler. Çok vaktinizi aldım. Tavsiyeniz için de sağolun. İyi geceler dilerim size. <3
Bir de sizin mesajınızı çözüm olarak raporladım ama çözüm etiketi gelmedi o nasıl olacak bilmiyorum. Umarım kabul ederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…