BIOS Onarma

ALy94

Hectopat
BIOS güncellemeden sonra siyah ekranla karşılaşırsak ve BIOS Flashback butonu yoksa anakartımızda BIOS'u nasıl onarabiliriz?

BIOS pilini anakart üzerinden çıkarıp, birkaç dakika bekleyin ve geri takın. İşlemi yaparken bütün güç girişlerini çıkarırsanız yararınıza olacaktır. Ben böyle düzelttim.

BIOS pilini anakart üzerinden çıkarıp, birkaç dakika bekleyin ve geri takın. İşlemi yaparken bütün güç girişlerini çıkarırsanız yararınıza olacaktır. Ben böyle düzelttim.

BIOS pilini çıkardığın zaman sadece ayarları sıfırlamış olursun. BIOS bütünlüğü bozulduysa, anakartını servise göndermek zorundasın.

BIOS bozulduysa başka türlü çözüm yolu bulamazsınız. Başka bir sorun yaşadınız ve BIOS pilini çıkarıp takarak ayarları restore yaptınız.
BIOS güncellemeden sonra siyah ekranla karşılaştık diyor ve ben de aynı sorunları yaşadım. BIOS bozuldu derken yandı veya patladı demiyor zaten, aynı sorunları nasıl çözdüğümü yazdım ve öyle düzeleceğini düşünüyorum.

BIOS güncellemeden sonra siyah ekranla karşılaşırsak ve BIOS Flashback butonu yoksa anakartımızda BIOS'u nasıl onarabiliriz?
Bios Chipset sökülüp onun özel bir aleti var onunla içindeki BİOS yazılımı silinip yenisi eklenirse anca olur onuda ne sen nede ben yapamayacağımız için garantisi varsa garantiye yoksa da servise götür kardeşim bozulduysa.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.. Çok şükür daha karşılaşmadım ama Biosu güncelemeyi düşünüyordum siyah ekranla karşılaşırsam eyer ne yapmam gerekiyor örenmek istedim ama güncellemekten vazgeçtim siyah ekranla karşmaktan korkuyorum...

Ana kartın modeli atarsan en son Bios güncelemesini sana ata bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…