BIOS pilini anakart üzerinden çıkarıp, birkaç dakika bekleyin ve geri takın. İşlemi yaparken bütün güç girişlerini çıkarırsanız yararınıza olacaktır. Ben böyle düzelttim.
BIOS pilini anakart üzerinden çıkarıp, birkaç dakika bekleyin ve geri takın. İşlemi yaparken bütün güç girişlerini çıkarırsanız yararınıza olacaktır. Ben böyle düzelttim.
BIOS güncellemeden sonra siyah ekranla karşılaştık diyor ve ben de aynı sorunları yaşadım. BIOS bozuldu derken yandı veya patladı demiyor zaten, aynı sorunları nasıl çözdüğümü yazdım ve öyle düzeleceğini düşünüyorum.
Bios Chipset sökülüp onun özel bir aleti var onunla içindeki BİOS yazılımı silinip yenisi eklenirse anca olur onuda ne sen nede ben yapamayacağımız için garantisi varsa garantiye yoksa da servise götür kardeşim bozulduysa.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.. Çok şükür daha karşılaşmadım ama Biosu güncelemeyi düşünüyordum siyah ekranla karşılaşırsam eyer ne yapmam gerekiyor örenmek istedim ama güncellemekten vazgeçtim siyah ekranla karşmaktan korkuyorum...
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.. Çok şükür daha karşılaşmadım ama Biosu güncelemeyi düşünüyordum siyah ekranla karşılaşırsam eyer ne yapmam gerekiyor örenmek istedim ama güncellemekten vazgeçtim siyah ekranla karşmaktan korkuyorum...