A Acemii Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2015 #1 Aida64 raporu: yadi.sk: Yandex.Disk BIOS'tan overclock ayarlarımı yapıyorum, kaydedip pc yeniden başladığında ayarları sıfırlıyor. Ama 2.20GHz'e kadar pc sorunsuz açılıyor. Bunun nedeni nedir yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
Aida64 raporu: yadi.sk: Yandex.Disk BIOS'tan overclock ayarlarımı yapıyorum, kaydedip pc yeniden başladığında ayarları sıfırlıyor. Ama 2.20GHz'e kadar pc sorunsuz açılıyor. Bunun nedeni nedir yardım eder misiniz?
Barış_Çetin Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2015 #2 Overclock ayarlarını stabil şeklinde çalışabilecek ayarlara getirmeniz lazım. Daha farklı değerlerde overclock yapın.
Overclock ayarlarını stabil şeklinde çalışabilecek ayarlara getirmeniz lazım. Daha farklı değerlerde overclock yapın.
A Acemii Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2015 #3 Nerdeyse denemediğim yol kalmadı problem anakarttamıdır işlemcidemidir. Anakart:foxconn 45cmx