samyeli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #1 Anakartın devamlı BIOS pili bitiyor. 15 günde bir pili degiştiriyorum. Sebebi ne olabilir? Kimse yok mu?
Anakartın devamlı BIOS pili bitiyor. 15 günde bir pili degiştiriyorum. Sebebi ne olabilir? Kimse yok mu?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 23 Ocak 2016 #2 Cevap alamadığınız durumlarda konuyu öne çıkar seçeneğini seçin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Ocak 2016 #3 Öyle bir durum olmaması lazım. Eğer gerçekten oluyorsa anakart arızası vardır. Kasada kısa devre kontrolü yaptırın.
Öyle bir durum olmaması lazım. Eğer gerçekten oluyorsa anakart arızası vardır. Kasada kısa devre kontrolü yaptırın.
samyeli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #4 Pil bittikten sonra bilgisayar açılırken windows yazısı kırmızı oluyor ekranda kesik kesik çizgiler oluyor donuyor .
Pil bittikten sonra bilgisayar açılırken windows yazısı kırmızı oluyor ekranda kesik kesik çizgiler oluyor donuyor .
bybozkurt Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 487 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #5 Peki bittiğine nasıl karar verdiniz?? PC açılırken CMOS uyarısı veriyorsa ya da tarih ve saat sıfırlanmışsa piliniz bitmiş olabilir. Bir BIOS pili 5 sene rahat götürebilir fakat 15 günde bir bitiyorsa anakartta bir yerde kısa devre oluyor olabilir.
Peki bittiğine nasıl karar verdiniz?? PC açılırken CMOS uyarısı veriyorsa ya da tarih ve saat sıfırlanmışsa piliniz bitmiş olabilir. Bir BIOS pili 5 sene rahat götürebilir fakat 15 günde bir bitiyorsa anakartta bir yerde kısa devre oluyor olabilir.
M mikail13 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #6 pil soketini değiştireceksiniz. yapamazsanız bana getirin. ücretsiz yaparım.