H Huseyin007q Femtopat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A5 V15.5.6 laptopum var ve BIOS pili bitti. Serviste değiştirmek istemiyorum. Kendim değiştirebilir miyim? Herhangi bir sıkıntı olur mu? Hangi tür bir pil almam gerekiyor? Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A5 V15.5.6 laptopum var ve BIOS pili bitti. Serviste değiştirmek istemiyorum. Kendim değiştirebilir miyim? Herhangi bir sıkıntı olur mu? Hangi tür bir pil almam gerekiyor? Teşekkür ederim.
Eternal Rest Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MoBo: Asus Rog Strix B650-A GPU: Zotac 4070 Ti Trinity OC PSU: Corsair RM750 RAM: GSkill DDR5 6000 MHZ 2x16 CPU: Amd Ryzen 7 7700 (without x) SSD: Samsung 990 Pro 2 TB OS: Windows 11 23H2 Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Buyuk dugme pil almaniz gerekiyor. Eliniz yatkinsa bu islere, kendiniz kolaylikla degistirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Buyuk dugme pil almaniz gerekiyor. Eliniz yatkinsa bu islere, kendiniz kolaylikla degistirebilirsiniz.
KS KS H Huseyin007q Femtopat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Eternal Rest dedi: Buyuk dugme pil almaniz gerekiyor. Eliniz yatkinsa bu islere, kendiniz kolaylikla degistirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Soketli mi soketsiz mi bilmiyorum. Soketi ise değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü onlar isi bandı vs ile sarili oluyor galiba. Artı 0 Eksi
Eternal Rest dedi: Buyuk dugme pil almaniz gerekiyor. Eliniz yatkinsa bu islere, kendiniz kolaylikla degistirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Soketli mi soketsiz mi bilmiyorum. Soketi ise değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü onlar isi bandı vs ile sarili oluyor galiba.
Eternal Rest Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MoBo: Asus Rog Strix B650-A GPU: Zotac 4070 Ti Trinity OC PSU: Corsair RM750 RAM: GSkill DDR5 6000 MHZ 2x16 CPU: Amd Ryzen 7 7700 (without x) SSD: Samsung 990 Pro 2 TB OS: Windows 11 23H2 Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Huseyin007q dedi: Soketli mi soketsiz mi bilmiyorum. Soketi ise değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü onlar isi bandı vs ile sarili oluyor galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman laptopunuzun Youtube'den falan sokme videolarina bakin. Orada gorursunuz. Artı 0 Eksi
Huseyin007q dedi: Soketli mi soketsiz mi bilmiyorum. Soketi ise değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü onlar isi bandı vs ile sarili oluyor galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman laptopunuzun Youtube'den falan sokme videolarina bakin. Orada gorursunuz.