Lehim yapmayı bilen biri iki dakikada halleder, havyayı çok uzun süre üzerinde tutmadığı sürece bir şey olmaz.Bilgisayarcılar yapar mı bunu? Ve anakarta zarar verir mi? Çatlaması gibi durumlar söz konusu olur mu?
Hiç başıma gelmedi ama aklıma ilk gelen şu: Bir pil daha bul aralarına iletkenliği engelleyici bir şey yapıştır. 2 pili birlikte tak ve üzerini yapıştır pil yuvasına. Farklı bir yol bilen varsa yazacaktır.Yuvasına oturmasını sağlayan şeyi yanlışlıkla kırdım. Pratik çözümü var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Hayır yuvayı kırmadım ya. Çok küçük bi metal vardı yerine oturmasını sağlayan. O çıt dedi yerinden ayrıldı nasıl olduysa. Onun dışında hiçbir sorun yok. Bios pili yerine oturmuyor şu anda ve bilgisayar açılmıyor.Yuvayı nasıl kırdın, çekiçle mi taktın pilifotoğrafını çeksene.
O yerine oturmasını sağlayan metal üzerinden aynı zamanda pilin artı kutubunun iletimi sağlanıyor, onu bir şekilde yerine takmalısın. Olmazsa pil yuvasını değiştirmek gerekir.Hayır yuvayı kırmadım ya. Çok küçük bi metal vardı yerine oturmasını sağlayan. O çıt dedi yerinden ayrıldı nasıl olduysa. Onun dışında hiçbir sorun yok. Bios pili yerine oturmuyor şu anda ve bilgisayar açılmıyor.
Yuvayı nasıl kırdın, çekiçle mi taktın pilifotoğrafını çeksene.
Bilgisayarcılar yapar mı bunu? Ve anakarta zarar verir mi? Çatlaması gibi durumlar söz konusu olur mu?O yerine oturmasını sağlayan metal üzerinden artı kutubun iletimi sağlanıyor, onu bir şekilde yerine takmalısın. Olmazsa lehimle pil yuvasını değiştirmek gerekir.
Bilgisayarcılar yapar mı bunu? Ve anakarta zarar verir mi? Çatlaması gibi durumlar söz konusu olur mu?
Takılacağını sanmıyorum. Bi şekilde yapıştırabilir miyim ya da bir bilgisayarcı lehimleyebilir mi o parçayı?O yerine oturmasını sağlayan metal üzerinden artı kutubun iletimi sağlanıyor, onu bir şekilde yerine takmalısın. Olmazsa lehimle pil yuvasını değiştirmek gerekir.
Lehim yapmayı bilen biri iki dakikada halleder, havyayı çok uzun süre üzerinde tutmadığı sürece bir şey olmaz.Bilgisayarcılar yapar mı bunu? Ve anakarta zarar verir mi? Çatlaması gibi durumlar söz konusu olur mu?
O parça lehimlenmez yine kırılır.Bilgisayarcılar yapar mı bunu? Ve anakarta zarar verir mi? Çatlaması gibi durumlar söz konusu olur mu?
Takılacağını sanmıyorum. Bi şekilde yapıştırabilir miyim ya da bir bilgisayarcı lehimleyebilir mi o parçayı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.