alper286 Megapat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 86 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #11 Eski model Casper Nirvana notebookumuzun bios pilini değiştirdim. PC açılırken reset atıyor ve açılmıyordu. Bios ayarlarını default yapmak işe yaramadı. Bios ayarlarından AHCI modu IDE yapınca düzeldi ve sorun çözüldü.
Eski model Casper Nirvana notebookumuzun bios pilini değiştirdim. PC açılırken reset atıyor ve açılmıyordu. Bios ayarlarını default yapmak işe yaramadı. Bios ayarlarından AHCI modu IDE yapınca düzeldi ve sorun çözüldü.
Spuff Centipat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #12 Aynı sorun bende de var BIOS pilini söktüm bilgisayar çalışıyor ama ekran falan yok. Boşa çalışıyor sanki.
Aynı sorun bende de var BIOS pilini söktüm bilgisayar çalışıyor ama ekran falan yok. Boşa çalışıyor sanki.
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #13 Spuff dedi: Aynı sorun bende de var BIOS pilini söktüm bilgisayar çalışıyor ama ekran falan yok. Boşa çalışıyor sanki. Genişletmek için tıkla... BİOS pilini nasıl çıkarttıysan öylece geri tak hafif oynatman bile sorun olabiliyor .
Spuff dedi: Aynı sorun bende de var BIOS pilini söktüm bilgisayar çalışıyor ama ekran falan yok. Boşa çalışıyor sanki. Genişletmek için tıkla... BİOS pilini nasıl çıkarttıysan öylece geri tak hafif oynatman bile sorun olabiliyor .