BIOS "Please enter setup to recover BIOS setting" hatası

mertlomax

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bilgisayarımı her açtığımda BIOS'a yönlendiriyor ve BIOS ayarlarını sıfırlayıp duruyor. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum acaba bir parçada sorun mu var, harddisk olabilir belki emin değilim.

07C2CFDD-0CED-4C3B-9A33-8AEB03296C28.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ayarları sıfırlayın önce, fabrika ayarlarına döndürün şöyle yazar load optimized default settings bu ayara tıklayıp F10 ile kaydedip çıkın düzelecektir.
RAM'leri 3200'de çalıştırıyordum X. M.p modunu açıp. Şimdi 2300 MHz'ye düştü tekrar sıfırlayınca. Acaba oyunlarda performansı etkiler mi RAM'in MHz hızını düşürmek

Menülerde evet fark eder çok değil ama olsun XMP'yi aç tekrar başka ayara dokunma F10 ile kaydedip çık.
Yok hocam dediğini yaptım olmuyor yine aynı ekran geliyor yanlız bu ekran pcyi arkadaki güç kaynağından kapatıp fişini çektiğimde ve tekrar açtığımda oluyor. Yani sadece windowstan kapattığımda tekrar açtığımda bi sıkıntı olmuyor reis sana whatsapptan ulaşabilirmiyim acaba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı