BIOS Resmini Varsayılana Ayarlama

Murobjk35

Hectopat
Geçenlerde BIOS resmini BIOS güncellemesiyle birlikte değiştirmiştim. Normal olan Asus'un resmine nasıl geri dönebilirim?

Güncellemeyi Asus sitesinden indirince açılış logosu bozulmuyor diye biliyorum. Ben BIOS'umu güncellediğimde açılış logom değişmemişti. BIOS özelliklerini değiştirmiş olaiblir belki, öyle tahmin ediyorum. BIOS'ta Full Screen Logo Show diye bir menu olması lazım onu disable ise enable yapın.

Enable değil Disable yapması lazım. BIOS'tan Full Screen Logo'yu Disable yap. Böylece resim kalkacaktır. Ayrıca son sürüm BIOS'u tekrar Flash'layarak da normale döndürebilirsin diye düşünüyorum.

Disable yaptım. Flash'layarak deneyeyim bir de.

- - - Güncellendi - - -

Enable değil Disable yapması lazım. BIOS'tan Full Screen Logo'yu Disable yap. Böylece resim kalkacaktır. Ayrıca son sürüm BIOS'u tekrar Flash'layarak da normale döndürebilirsin diye düşünüyorum.

Bios logosunu varsayılanlara ayırma gibi bir seçenek yok sanırsam.Bios güncelleştirmelerini yapan bi çok programı denedim.Öyle bi seçenek yok.Sadece güncelleştirmeye bağlı olarak resmimi değiştirmemi isteyip istemediğimi soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…