rexnqwi Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #11 N GFYT dedi: Eski anakartlarda bios update sonrası bu tür hatalar alman normal, imkanın varsa temiz kurulum yapıp kullanmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam
N GFYT dedi: Eski anakartlarda bios update sonrası bu tür hatalar alman normal, imkanın varsa temiz kurulum yapıp kullanmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.124 Makaleler 1 Çözümler 581 29 Mart 2024 #12 rexnqwi dedi: N Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows indireceksin, Rufus ile USB flasha yazdırıp temiz kurulum yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rexnqwi dedi: N Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows indireceksin, Rufus ile USB flasha yazdırıp temiz kurulum yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rexnqwi Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #13 GFYT dedi: Windows indireceksin, Rufus ile USB flasha yazdırıp temiz kurulum yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl indiricem başka bilgisayar yokki
GFYT dedi: Windows indireceksin, Rufus ile USB flasha yazdırıp temiz kurulum yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl indiricem başka bilgisayar yokki
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.124 Makaleler 1 Çözümler 581 29 Mart 2024 #14 rexnqwi dedi: Nasıl indireceğim başka bilgisayar yok ki. Genişletmek için tıkla... Windows'a giremiyor musun? Ne yazık ki baska bilgisayar lazım o halde.
rexnqwi dedi: Nasıl indireceğim başka bilgisayar yok ki. Genişletmek için tıkla... Windows'a giremiyor musun? Ne yazık ki baska bilgisayar lazım o halde.
rexnqwi Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #15 GFYT dedi: Windows'a giremiyor musun? Ne yazık ki baska bilgisayar lazım o halde. Genişletmek için tıkla... Format atmadan halledemez miyiz
GFYT dedi: Windows'a giremiyor musun? Ne yazık ki baska bilgisayar lazım o halde. Genişletmek için tıkla... Format atmadan halledemez miyiz
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.124 Makaleler 1 Çözümler 581 29 Mart 2024 #16 rexnqwi dedi: Format atmadan halledemez miyiz? Genişletmek için tıkla... Fast boot acıksa BIOS'tan kapatabilirsin ama gecici cozum bunlar.
rexnqwi dedi: Format atmadan halledemez miyiz? Genişletmek için tıkla... Fast boot acıksa BIOS'tan kapatabilirsin ama gecici cozum bunlar.
rexnqwi Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #17 GFYT dedi: Fast boot acıksa BIOS'tan kapatabilirsin ama gecici cozum bunlar. Genişletmek için tıkla... Kapalı Birde ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Birde ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Birde Windows'a girmeden nasıl format atacağım? @GFYT
GFYT dedi: Fast boot acıksa BIOS'tan kapatabilirsin ama gecici cozum bunlar. Genişletmek için tıkla... Kapalı Birde ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Birde ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Birde Windows'a girmeden nasıl format atacağım? @GFYT
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.124 Makaleler 1 Çözümler 581 29 Mart 2024 #18 rexnqwi dedi: Kapalı. Bir de ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Bir de ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Bir de Windows'a girmeden nasıl format atacağım? @GFYT Genişletmek için tıkla... Format atman icin Windows'a girmene gerek yok, kurulum USB'sini takıp boot seceneklerinden formata baslayabilirsin. Yeni aldığın islemci modeli nedir?
rexnqwi dedi: Kapalı. Bir de ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Bir de ben yeni bir işlemci almıştım, onu nasıl test edeceğim? Windows olmadan @GFYT Bir de Windows'a girmeden nasıl format atacağım? @GFYT Genişletmek için tıkla... Format atman icin Windows'a girmene gerek yok, kurulum USB'sini takıp boot seceneklerinden formata baslayabilirsin. Yeni aldığın islemci modeli nedir?
rexnqwi Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #19 GFYT dedi: Format atman icin Windows'a girmene gerek yok, kurulum USB'sini takıp boot seceneklerinden formata baslayabilirsin. Yeni aldığın islemci modeli nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 3470 Birde Windows açılmıyor derken masaüstü açılmıyor diyordum. Sorun gidersen bu bilgisayarı sıfırla yapayım mı?
GFYT dedi: Format atman icin Windows'a girmene gerek yok, kurulum USB'sini takıp boot seceneklerinden formata baslayabilirsin. Yeni aldığın islemci modeli nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 3470 Birde Windows açılmıyor derken masaüstü açılmıyor diyordum. Sorun gidersen bu bilgisayarı sıfırla yapayım mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.124 Makaleler 1 Çözümler 581 29 Mart 2024 #20 rexnqwi dedi: i5 3470. Bir de Windows açılmıyor derken masaüstü açılmıyor diyordum. Sorun gidersen bu bilgisayarı sıfırla yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Gecici cozum olur, randıman alamazsın sıfırlarsan da en iyisi dedigim gibi temiz kurulum. İslemcin uyumlu bu arada anakartınla, güzel günlerde kullan.
rexnqwi dedi: i5 3470. Bir de Windows açılmıyor derken masaüstü açılmıyor diyordum. Sorun gidersen bu bilgisayarı sıfırla yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Gecici cozum olur, randıman alamazsın sıfırlarsan da en iyisi dedigim gibi temiz kurulum. İslemcin uyumlu bu arada anakartınla, güzel günlerde kullan.