Tech. V Hectopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #1 Merhaba, ben Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama kapatamıyorum. BIOS menüm şu şekilde; Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2018
Merhaba, ben Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama kapatamıyorum. BIOS menüm şu şekilde; Yardım ederseniz sevinirim.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 6 Mart 2018 #2 Anakartınız nedir? Gördüğüm kadarıyla eski bir kart ve UEFI desteklemiyor.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 6 Mart 2018 #3 BIOS'unuzun Güvenli Önyükleme desteği yok. Güvenli Önyükleme özelliği yanlızca UEFI BIOS 2.3.1 sürümü ve sonrasında bulunuyor.
BIOS'unuzun Güvenli Önyükleme desteği yok. Güvenli Önyükleme özelliği yanlızca UEFI BIOS 2.3.1 sürümü ve sonrasında bulunuyor.
Tech. V Hectopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2018 #4 Wheeler Man dedi: Anakartınız nedir? Gördüğüm kadarıyla eski bir kart ve UEFI desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Gigabyte G31M-ES2L BIOS update yapacağım fakat update olmuyor. Neurevt dedi: BIOS'unuzun Güvenli Önyükleme desteği yok. Güvenli Önyükleme özelliği yanlızca UEFI BIOS 2.3.1 sürümü ve sonrasında bulunuyor. Genişletmek için tıkla... UEFI olmadan BIOS Secure Boot kapatılmıyor mu?
Wheeler Man dedi: Anakartınız nedir? Gördüğüm kadarıyla eski bir kart ve UEFI desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Gigabyte G31M-ES2L BIOS update yapacağım fakat update olmuyor. Neurevt dedi: BIOS'unuzun Güvenli Önyükleme desteği yok. Güvenli Önyükleme özelliği yanlızca UEFI BIOS 2.3.1 sürümü ve sonrasında bulunuyor. Genişletmek için tıkla... UEFI olmadan BIOS Secure Boot kapatılmıyor mu?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 11 Mart 2018 #5 Tech. V dedi: UEFI olmadan BIOS Secure Boot kapatılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz Secure Boot desteklemiyor. Secure Boot özelliği olmadığı için kapatıp açamazsınız. Yapmak istediğiniz işlem nedir?
Tech. V dedi: UEFI olmadan BIOS Secure Boot kapatılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz Secure Boot desteklemiyor. Secure Boot özelliği olmadığı için kapatıp açamazsınız. Yapmak istediğiniz işlem nedir?