Her şey normaldi önceden de BIOS'u defalarca sıfırlamıştım hiçbir şey olmamisti şimdi sıfırladım BIOS'a girebiliyorum fakat del basmazsam Windows'a girerken otomatik onarım modu gibi bir şey diyor ve yüklenirken dönüp kalıyor. Ne yapacagımı bilemedim, anakart ASUS Prime B550M-K
Her şey normaldi önceden de BIOS'u defalarca sıfırlamıştım hiçbir şey olmamisti şimdi sıfırladım BIOS'a girebiliyorum fakat del basmazsam Windows'a girerken otomatik onarım modu gibi bir şey diyor ve yüklenirken dönüp kalıyor. Ne yapacagımı bilemedim, anakart ASUS Prime B550M-K
BIOS'daki boot modu UEFI olması lazım UEFI olduğuna emin ol. Boot sıralamasınında doğru olduğuna emin ol SSD veya HDD ilk sırada olsun bunlar zaten varsa F8 tuşuna basarak gelişmiş başlangıç seçeneklerine git, sorun giderme>gelişmiş seçenekler>başlangıç onarımı.
Yani şimdi bende 2 SSD var fakat hiç Windows sıfırlamadım flashi takınca otomatik bir diske mi kuruluyor yoksa flashla girip tekrar mi kurmam lazim bir de Windows 11 Pro gidecek mi benim