BIOS sıfırlama hatası

Asreal

Hectopat
yardımı dokunan herkese şimdiden teşekkürler.

Jumper ve BIOS pinini çıkarttım ama bilgisayarımda hiçbir şekilde sıfırlanma olmadı ve ekrana falan görüntü gelmiyor. Anakartta falan sorun yok. Bir usta sorun var. Bunu yardım etmek isteyen arkadaşlar yardım ederse çok güzel olur ve sevinirim. Jumper ve BIOS pinini çıkarttım ve taktım hiçbir şekilde geri olmadı. Forumlarda araştırdım ama bulamadım. Yani PSU'da da ve fanlarda hiçbir sıkıntı yok. PSU'da güç azalıp geliyor. Başka anakartta denedim hiçbir sıkıntı yok. Yani bu anakartta sıkıntı var. Bunda da bir o sorunu BIOS sıfırlama.

Son düzenleme:
Sen bir jumperib fotoğrafını ve ankart modelini atsana. Gebelde sadece jumperi sökmeyle olmaz kısa bir süreliğine öbür tarafa takarsınız.
Anakartınız ile alakalı bilgiler için forumlardan önce kullanma kılavuzuna bakmalıydınız.

bende bilmiyorum çok olarak modelli atayım
Casper Anakart Ddr3 Ama Modeli Yazmıyor Kutusu Yok Bende

Dosya Ekleri

• 1654949242164-1436406779.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 24

Jumperi 2-3. pinlere bağlayıp 5-10 saniye bekledikten sonra eski yerine tekrar bağlayın.
Ayrınca BIOS menüsünden "load default settings" ayarıyla da sıfırlama yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
denedim olmadı kendim yaptım eyw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…