Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum ve yeniden başlatıp denememe rağmen bios açılmıyor. Bende bu sorunun sıfırlayınca düzeleceğine inanıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir program var mı?
Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum ve yeniden başlatıp denememe rağmen bios açılmıyor. Bende bu sorunun sıfırlayınca düzeleceğine inanıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir program var mı?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #2 Öncelikle sisteminiz hakkında bilgi verin.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #3 MSI'da Fast Boot yazılımı vardı. Bu yazılımı etkinleştirince bios'a girilmiyordu. Anakartınla ilgili böyle bir yazılım kurdun mu?
MSI'da Fast Boot yazılımı vardı. Bu yazılımı etkinleştirince bios'a girilmiyordu. Anakartınla ilgili böyle bir yazılım kurdun mu?
Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Aralık 2014 #4 samet67671 dedi: Öncelikle sisteminiz hakkında bilgi verin. Genişletmek için tıkla... Windows 8 64 bit /4 GB ram /intel celeron 1.4 ghz işlemci / intel hd graphics ekran kartı. Mehmet_M dedi: MSI'da Fast Boot yazılımı vardı. Bu yazılımı etkinleştirince bios'a girilmiyordu. Anakartınla ilgili böyle bir yazılım kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat biosu birkaç kere güncellemeyi denedim ve güncelledikten sonra da format atmıştım ama şimdi açılmıyor.
samet67671 dedi: Öncelikle sisteminiz hakkında bilgi verin. Genişletmek için tıkla... Windows 8 64 bit /4 GB ram /intel celeron 1.4 ghz işlemci / intel hd graphics ekran kartı. Mehmet_M dedi: MSI'da Fast Boot yazılımı vardı. Bu yazılımı etkinleştirince bios'a girilmiyordu. Anakartınla ilgili böyle bir yazılım kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat biosu birkaç kere güncellemeyi denedim ve güncelledikten sonra da format atmıştım ama şimdi açılmıyor.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #5 Anakart haricinde herşeyi belirtmişsiniz. Anakartınız nedir ?
Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Aralık 2014 #6 samet67671 dedi: Anakart haricinde herşeyi belirtmişsiniz. Anakartınız nedir ? Genişletmek için tıkla... Packard Bell EG50_HW
samet67671 dedi: Anakart haricinde herşeyi belirtmişsiniz. Anakartınız nedir ? Genişletmek için tıkla... Packard Bell EG50_HW