N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 16 Eylül 2013 #1 Eve gelince biraz strest atmak, müzik dinlemek için bilgisayarı açmıştım. Fakat babam okullar açıldığından Bıos'dan şifre koymuş admin şifresini bulamayınca. Sinirlendim BIOS pilini çıkarıp taktım. Bi sorun yaratır mı ?
Eve gelince biraz strest atmak, müzik dinlemek için bilgisayarı açmıştım. Fakat babam okullar açıldığından Bıos'dan şifre koymuş admin şifresini bulamayınca. Sinirlendim BIOS pilini çıkarıp taktım. Bi sorun yaratır mı ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Eylül 2013 #2 Biosu default yaptı isen sorun olmaz.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 17 Eylül 2013 #3 Murat5038 dedi: Biosu default yaptı isen sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeye dokunmadım. Daha önceden de BIOS ayarlarına dokunmadım zaten. Pili çıkarıp, takıp, dimdirek açtım PC'yi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2013
Murat5038 dedi: Biosu default yaptı isen sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeye dokunmadım. Daha önceden de BIOS ayarlarına dokunmadım zaten. Pili çıkarıp, takıp, dimdirek açtım PC'yi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Eylül 2013 #4 NirvanA1 dedi: Hiçbir şeye dokunmadım. Daha önceden de BIOS ayarlarına dokunmadım zaten. Pili çıkarıp, takıp, dimdirek açtım PC'yi. Genişletmek için tıkla... Söylediğimi yapıp kaydet. Bios resetledindiği için ayarlar doğru olmadan çalışıyor.
NirvanA1 dedi: Hiçbir şeye dokunmadım. Daha önceden de BIOS ayarlarına dokunmadım zaten. Pili çıkarıp, takıp, dimdirek açtım PC'yi. Genişletmek için tıkla... Söylediğimi yapıp kaydet. Bios resetledindiği için ayarlar doğru olmadan çalışıyor.